Συνέχιση αναστολής διαπραγμάτευσης για Πραξιτέλειο Θεραπευτήριο και Ατέρμων
Παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης οι μετοχές της εταιρίας Πραξιτέλειο Θεραπευτήριο Σύγχρονης Ιατρικής ΑΕ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και δεδομένου ότι η εταιρία Πραξιτέλειο Θεραπευτήριο δεν προέβη εντός της προθεσμίας των δέκα ημερών στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αρθεί η παράβαση του άρθρου 4 του ν.3556/2007, οι μετοχές της εταιρίας παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με το άρθρο 17 του ν.3371/2005, μέχρι η εταιρία να συντάξει και δημοσιοποιήσει την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2009.
Επίσης μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και δεδομένου ότι η εταιρία Ατέρμων Δυναμική Επικοινωνία ΑΔΕΚΕ δεν προέβη εντός της προθεσμίας των δέκα ημερών στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αρθεί η παράβαση του άρθρου 4 του ν. 3556/2007, οι μετοχές της εταιρίας παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με το άρθρο 17 του ν. 3371/2005, καθώς η ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2009 που δημοσίευσε η εταιρία αποκλίνει από τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η συνέχιση της αναστολής των ανωτέρω μετοχών κρίνεται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών των εταιριών.
Πηγή : ANA
3
- Το νέο σύστημα εποπτείας: Προβληματισμοί και προσδοκίες
- Εκποίηση Μετοχών
- Εκποίηση Μετοχών
- Πρόστιμα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
- Συνέχιση αναστολής διαπραγμάτευσης για Πραξιτέλειο Θεραπευτήριο και Ατέρμων
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς : Εκποίηση Μετοχών - Ορθή Επανάληψη
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Ν.Π.Δ.Δ.: Εκποιήσεις Μετοχών
- Η πτώχευση, η χρεωκοπία και οι καταθέσεις: Σχόλια και προβληματισμοί
- Και πάλι, για έκτη φορά, ο ανερχόμενος ΓΔ αποκρούεται από το φράγμα των 800 μονάδων
- Ο ΓΔ δεν απομακρύνθηκε σήμερα (Δευτ, 6/2) από το επίπεδο των 800 μονάδων αλλά συνέχισε κανονικά την σχετική πολιορκία
- Το “ρολόι” του χρέους: Μία απεικόνιση του προβλήματος και της δυναμικής της εξέλιξής του
- UBS: Αύξηση τιμής-στόχου για ελληνικές τράπεζες
- Η πτώχευση, η χρεωκοπία και οι καταθέσεις: Σχόλια και προβληματισμοί
- Το “ρολόι” του χρέους: Μία απεικόνιση του προβλήματος και της δυναμικής της εξέλιξής του
- Στην κατάσταση που είναι σήμερα, η χώρα, δε μπορεί ούτε καν να χρεοκοπήσει!
- Οι συνέπειες και τα κόστη σε περίπτωση χρεοκοπίας Κράτους
- Δείκτης “τρέχουσα προς ονομαστική αξία μετοχών”: Στο πιο χαμηλό σημείο 22 ετών!



del.icio.us
Digg

Σχολιάστε το άρθρο