Αρχική | Ειδήσεις | Βιβλία - Μελέτες | Speculation as a fine art - Dickson G. Watts

Speculation as a fine art - Dickson G. Watts

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Speculation as a fine art - Dickson G. Watts

Speculation as a Fine Art and Thoughts of Life

Toυ Dickson G. Watts

Το βιβλίο αυτό περιέχει τμήματα του αρχικού βιβλίού με τίτλο "Speculation as a Fine Art" (Η Κερδοσκοπία ως μία Καλή Τέχνη" που έγραψε στα τέλη της δεκαετίας του 1870 ο Dickson G. Watts, Πρόεδρος την εποχή εκείνη του New York Cotton Exchange και ένας από τους μεγαλύτερους κερδοσκόπους της εποχής εκείνης.

Ο Dickson Watts, υπήρξε από τους πρώτους συγγραφείς για θέματα γύρω από τις αγορές και την κερδοσκοπία. Αργότερα, θεωρήθηκε ως ένας από τους "πατέρες" και τους "θεωρητικούς" της κερδοσκοπίας.

Δυστυχώς, το πλήρες βιλβίο του δεν έχει διασωθεί και δεν υπάρχει ούτε στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσσου των ΗΠΑ, αλλά ούτε και στη New York Public Library, που εκτιμάται ότι έχουν όλες τις εκδόσεις που έχουν υπάρξει ποτέ στις ΗΠΑ.

Συχνή αναφορά στο βιβλίο του Dickson Watts γίνεται από τον Edwin Lefevre, στο "κλασικό" βιβλίο του "Reminiscences of a Stock Operator", το οποίο γράφτηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1920.

Το βιβλίο Speculation as a Fine Art and Thoughts of Life του Dickson G. Watts, ήταν ένα από τα λίγα βιβλία που γράφτηκαν για την κερδοσκοπία, από έναν επιτυχημένο κερδοσκόπο.

 

Το βιβλίο που μπορείτε να βρείτε σε μορφή PDF στο άνω δεξί τμήμα του παραθύρου, περιέχει και αποσπάσματα από ένα άλλο βιβλίο του Dickson G. Watts και το οποίο επίσης δεν έχει διασωθεί, με τίτλο "Thoughts on Life" (Σκέψεις για τη ζωή).

Για να διαβάσετε την ελληνική μετάφραση του πρώτου τμήματος του βιβλίου, δείτε τη σχετική σελίδα του eurocapital.gr


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text