Αρχική | Ειδήσεις | Εκδηλώσεις - Σεμινάρια | EuroCapital: Επενδυτικές Συναντήσεις στις 22/3 και στις 5/4

EuroCapital: Επενδυτικές Συναντήσεις στις 22/3 και στις 5/4

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Καθώς μετά από απουσία δύο ετών σταδιακά επανενεργοποιούμαι στο χώρο των επενδύσεων, θα πραγματοποιήσουμε μία σειρά επενδυτικών συναντήσεων. Στις συναντήσεις αυτές θα γίνει συζήτηση για την πορεία και τις προοπτικές της ελληνικής και της διεθνούς οικονομίας και για την πορεία και τις προοπτικές των χρηματιστηριακών αγορών (ελληνικών και διεθνών). Παράλληλα, θα αναλυθεί ο τρόπος που θα δραστηριοποιηθεί στο χώρο η EuroCapital, κατά τα επόμενα χρόνια.

Η συνάντηση αυτή απευθύνεται προς πελάτες και συνδρομητές της EuroCapital και δεν υπάρχει κόστος για τη συμμετοχή σας.

Προς το παρόν έχουν προγραμματιστεί δύο συναντήσεις (οι συναντήσεις θα έχουν το ίδιο αντικείμενο, οπότε μπορείτε να λάβετε μέρος σε μία). Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαρτίου και η δεύτερη το Σάββατο 5 Απριλίου, στα γραφεία μας, Μνησικλέους 2, Αθήνα (6ος όροφος). Οι ώρες της συνάντησης θα είναι από τις 11:00 έως τις 1:30 μμ.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μία από τις δύο συναντήσεις, παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα στο eurocapital.gr@gmail.com ή καλέστε μας στο 210-3242032, για να μας δηλώσετε σε ποιά από τις δύο συναντήσεις επιθυμείτε να παρευρεθείτε. Θα λάβετε απαντητικό μήνυμα για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας.

(Η δήλωση είναι απαραίτητη λόγω περιορισμού του χώρου).


Σας ευχαριστώ.

Γιάννης Σιάτρας


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text