Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ειδικές τιμές σε βιβλία Τεχνικής Ανάλυσης της EuroCapital

Ειδικές τιμές σε βιβλία Τεχνικής Ανάλυσης της EuroCapital

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ειδικές τιμές σε βιβλία Τεχνικής Ανάλυσης της EuroCapital

Μειώνουμε τις τιμές!

Για το διάστημα έως 30 Ιουνίου 2014, μπορείτε να αγοράσετε τα βιβλία Τεχνικής Ανάλυσης του Δημήτρη Δημόπουλου (εκδόσεων EuroCapital), στο 50% της λιανικής τους τιμής!

Ο Δημήτρης Δημόπουλος, συνεργάτης της EuroCapital ΑΕΕΔ, είναι ο κυριότερος και ο πλέον δημοφιλής συγγραφέας Τεχνικής Ανάλυσης στην Ελλάδα, με πέντε πετυχημένα βιβλία τα οποία δίδαξαν τη μεθοδολογία της Τεχνικής Ανάλυσης σε χιλιάδες 'Ελληνες επενδυτές.

 

Τεχνική Ανάλυση

Ένα Πρακτικό Εγχειρίδιο

Πώς να αγοράζετε και να πουλάτε μετοχές με τη χρήση δεικτών και διαγραμμάτων

Το ‘’Πρακτικό Εγχειρίδιο’’ της Τεχνικής Ανάλυσης θα σας προσφέρει αξιόπιστες επιστημονικές μεθόδους, για να πετυχαίνεται τα καλύτερα αποτελέσματα στην αγοραπωλησία των μετοχών.
Γραμμένο με απλά λόγια και με τη χρήση εύκολα κατανοητών διαγραμμάτων, το ‘’Πρακτικό Εγχειρίδιο’’ θα σας βοηθήσει:

■ Να καθορίζετε το ποσοστό μετοχών που θα έχετε στο χαρτοφυλάκιό σας.
■ Να περιορίζετε τις ζημιές σας από τις ανεπιτυχείς κινήσεις σας.
■ Να αγοράζετε τις καλύτερες μετοχές – οδηγούς και να αποφεύγετε τις μετοχές – ουραγούς.
■ Να διακρίνετε μέσα από τα διαγράμματα σας την πιθανή μελλοντική πορεία του Χρηματιστηρίου ή μιας μετοχής.
■ Να διαβάζετε και να εκμεταλλεύεσθε τις χρηματιστηριακές ειδήσεις και δημοσιεύματα.
■ Να εκμεταλλεύεστε τις διακυμάνσεις του Γενικού Δείκτη ή των μετοχών.

■ Να χρησιμοποιείτε με ακρίβεια και άνεση όλα τα τεχνικά εργαλεία και τους τεχνικούς δείκτες (κινητούς μέσους, ταλαντωτές, δείκτες όγκου συναλλαγών, γραμμές τάσης, κ.α.)

Το ‘’Πρακτικό Εγχειρίδιο’’ της Τεχνικής Ανάλυσης έρχεται στην κατάλληλη στιγμή, για να σας βοηθήσει να επωφεληθείτε από τις νέες προοπτικές και ευκαιρίες που δημιουργούνται στην εξελισσόμενη και επεκτεινόμενη Χρηματιστηριακή Αγορά.

Τιμή προσφοράς: € 5,00

 

Τεχνική Ανάλυση

Μέρος Δεύτερο: Πρακτικές Εφαρμογές

Πώς να κερδίζετε στις Χρηματιστηριακές Αγορές

Το βιβλίο αυτό έρχεται να δώσει στους αναγνώστες του πρόσθετες γνώσεις Τεχνικής Ανάλυσης και, με το θεωρητικό υπόβαθρο και τις πρακτικές εφαρμογές πάνω σε ιστορικά δεδομένα του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, να επαυξήσει τις ικανότητές τους να κάνουν κερδοφόρες πράξεις στο Χρηματιστήριο, αγοράζοντας και πουλώντας μετοχές με τη χρήση δεικτών και διαγραμμάτων.

Γραμμένο με τον ίδιο απλό, κατανοητό και πολύ διδακτικό τρόπο, επιδιώκει την επίτευξη των ιδίων με το προηγούμενο στόχων. Δηλαδή να σας βοηθήσει ώστε:

■ Να καθορίζετε το ποσοστό μετοχών που θα έχετε στο χαρτοφυλάκιό σας. Να περιορίζετε τις ζημιές σας από τις ανεπιτυχείς κινήσεις σας.

■ Να αγοράζετε τις καλύτερες μετοχές – οδηγούς και να αποφεύγετε τις μετοχές – ουραγούς.

■ Να διακρίνετε μέσα από τα διαγράμματα σας την πιθανή μελλοντική πορεία του Χρηματιστηρίου ή μιας μετοχής.

■ Να διαβάζετε και να εκμεταλλεύεσθε τις χρηματιστηριακές ειδήσεις και δημοσιεύματα.

■ Να εκμεταλλεύεστε τις διακυμάνσεις του Γενικού Δείκτη ή των μετοχών.

■ Να χρησιμοποιείτε με ακρίβεια και άνεση όλα τα τεχνικά εργαλεία και τους τεχνικούς δείκτες (κινητούς μέσους, ταλαντωτές, δείκτες όγκου συναλλαγών, γραμμές τάσης, κ.α.)

Έχοντας την ευχάριστη εμπειρία της εξαιρετικής επιτυχίας του πρώτου βιβλίου Τεχνικής Ανάλυσης του κυρίου Δημόπουλου (με τέσσερις επανεκδόσεις σε λιγότερο από δύο χρόνια), είμαστε βέβαιοι ότι και αυτό το βιβλίο θα τύχει της ίδιας υποδοχής και θα εκπληρώσει την αποστολή του επιτυγχάνοντας τους στόχους του.

Τιμή προσφοράς: € 6,00

 

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΚΗΡΟΠΗΓΙΩΝ

Ένα Σύστημα Βραχυχρόνιων Συναλλαγών

Η Μέθοδος των Κηροπηγίων, αποτελεί ένα πανίσχυρο εργαλείο της Τεχνικής Ανάλυσης και εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στις βραχυχρόνιες συναλλαγές στις αγορές των μετοχών, παραγώγων, ομολόγων και εμπορευμάτων.

Ανεπτυγμένη στην Ιαπωνία, από τον 18ο αιώνα, η Μέθοδος των Κηροπηγίων αποτελεί την ανατολική «εκδοχή» της Τεχνικής Ανάλυσης. Σταδιακά μελετήθηκε από τους δυτικούς Τεχνικούς Αναλυτές και κατά τις δεκαετίες 1980 και 1990, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Η μέθοδος βασίζεται πάνω στη λογική της τάσης και χρησιμοποιεί πολύ παραστατικά γραφήματα, τα οποία βοηθούν στη καλύτερη και αντικειμενικότερη παρακολούθηση της αγοράς και στην καθημερινή εκτίμηση της μάχης αγοραστών-πωλητών. Βοηθά επίσης στην καλύτερη ολίσθηση της κίνησης των τιμών και στην αμεσότερη αντίληψη της ανοδικότητας, της καθοδικότητας, της ορμής και της διάθεση αντιστροφής ή συνέχισης της τάσης.

Χρησιμοποιεί μια ιδιότυπη, αλλά ταυτόχρονα έξυπνη και παραστατική ορολογία, η οποία συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση των γραφημάτων και των μηνυμάτων που αυτά εκπέμπουν.

Η Μέθοδος των Κηροπηγίων, σε συνδυασμό με μερικές απλές τακτικές διαχείρισης κινδύνου αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα για την ανάπτυξη ενός συστήματος βραχυχρόνιων συναλλαγών, αφού έχει την ικανότητα να εντοπίζει τα κατάλληλα σημεία «εισόδου» και «εξόδου» από την αγορά.

Παράλληλα, προσφέρει ανεκτίμητη υπηρεσία στους μεσοπρόθεσμους επενδυτές, αφού τους βοηθά στην επιβεβαίωση ή στην απόρριψη των «διασπάσεων» και των σημάτων αγοραπωλησιών που προκύπτουν από τα παραδοσιακά διαγραμματικά εργαλεία και τους δείκτες τάσης της κλασικής (δυτικής) Τεχνικής Ανάλυσης.

Κατά τα τελευταία χρόνια, η ανάπτυξη των προσωπικών υπολογιστών και του Internet, έχουν συμβάλλει στη μεγάλη ανάπτυξη των βραχυχρόνιων συναλλαγών. Η εξέλιξη αυτή, κάνει τη χρήση της Μεθόδου των Κηροπηγίων, ένα απαραίτητο «εργαλείο» για όλους.

Δείτε δείγματα του βιβλίου: α) Σελίδες 1-8, β) Κεφάλαιο 1

Τιμή προσφοράς: € 8,00

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Μέθοδοι για κερδοφόρες πράξεις στο Χρηματιστήριο

 

Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Δημόπουλου είναι το πρώτο βιβλίο στην ελληνική γλώσσα, το οποίο τολμά να δώσει συγκεκριμένες και ξεκάθαρες οδηγίες για το πως θα πρέπει να κινείται ο επενδυτής στο Χρηματιστήριο. Για το πως να επιλέγει κερδοφόρα συστήματα συναλλαγών και πως να τα εφαρμόζει με πειθαρχία.

Τα συστήματα συναλλαγών βασίζονται στη μέθοδο και στις αρχές της Τεχνικής Ανάλυσης και δημιουργούνται εύκολα με την βοήθεια κοινών προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τα συστήματα συναλλαγών, ακριβώς επειδή δεν επηρεάζονται από τη ψυχολογική κατάσταση του επενδυτή, μπορούν να δώσουν απάντηση -ως προς το τι θα πρέπει να πράξει κάποιος- σε κρίσιμες στιγμές, όταν η συναισθηματική φόρτιση αδρανοποιεί τον επενδυτή ή τον οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις.

Βασισμένος σε πραγματικά στοιχεία τιμών από το ελληνικό Χρηματιστήριο, μετά από έρευνα ετών και δοκιμασίες σε ένα πολύ μεγάλο πλήθος συστημάτων συναλλαγών, ο κ. Δημόπουλος κατέληξε σε μια σειρά κερδοφόρων συστημάτων, τα οποία μπορούν να εφαρμοσθούν εύκολα από τον κάθε επενδυτή, ανάλογα με τα ιδιαίτερα ψυχολογικά και περιουσιακά χαρακτηριστικά του, ή τις συναλλακτικές του συνήθειες.

Πέραν από την πλήρη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των μηχανικών συστημάτων, το βιβλίο μαθαίνει τον αναγνώστη για το πως μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη πειθαρχία στις χρηματιστηριακές του συναλλαγές, τον βοηθά να προσδιορίσει με σαφήνεια τους επενδυτικούς του στόχους και να επιλέξει το κερδοφόρο σύστημα που ταιριάζει περισσότερο στο χαρακτήρα του.

Βοηθά τον επενδυτή να αποφεύγει αποτυχημένες επενδυτικές πρακτικές και τους ψυχοφθόρους και οικονομικά καταστροφικούς “εγκλωβισμούς”, τον μαθαίνει να διακρίνει τις επερχόμενες ανοδικές ή πτωτικές περιόδους της χρηματιστηριακής αγοράς και πως να τις εκμεταλλεύεται με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.

Εισάγει τον επενδυτή σε νέες έννοιες και νέες  χρήσιμες και κερδοφόρες πρακτικές. Τον μαθαίνει να διαχειρίζεται τον κίνδυνο με ορθό, λογικό και αποτελεσματικό τρόπο. Να θέτει τα κατάλληλα “stop loss”, να διαμορφώνει το Χαρτοφυλάκό του, να επιλέγει και να επικεντρώνεται σε “μετοχές - νικητές”.

Η ανάπτυξη των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του internet, αλλά και η ύπαρξη πολλών διαγραμματικών προγραμμάτων, κάνουν εύκολη την ανάπτυξη και την παρακολούθηση χρηματιστηριακών συστημάτων συναλλαγών από τον κάθε επενδυτή.

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για να αποτελέσει τον βοηθό και τον διαρκή προσωπικό σύμβουλο του συναλλασσόμενου. Πρέπει να βρίσκεται διαρκώς δίπλα από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, έτσι ώστε να ανατρέχει σ’ αυτό για κάθε απορία και ερμηνεία των όσων εξελίσσονται στο Χρηματιστήριο και για να παίρνει οδηγίες για τις κινήσεις του σε κάθε περίσταση και κίνηση της αγοράς.

Δείτε δείγματα του βιβλίου: α) Εισαγωγή, β) Κεφάλαιο 13

Τιμή προσφοράς: € 12,00

 

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΟΦΕΑ

Τεχνική Ανάλυση - Σύστημα Συναλλαγών

Στον νέο του βιβλίο ο κος Δημόπουλος σας παρουσιάζει και προτείνει το μεσοπρόθεσμο σύστημα συναλλαγών Τεχνικής Ανάλυσης του στροφέα, παρόμοιο του εβδομαδιαίου κανόνα του Richard Donchian, ιδιαίτερα κατάλληλο για συναλλαγές και επενδύσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

 Τα πλεονεκτήματα του συστήματος του στροφέα :

 (α) Είναι απλούστατο ακολουθούν την τάση μηχανικό σύστημα σηματοδοτούν αγορές όταν ο ΓΔ μετά από ύφεση ανακάμπτει και διασπά ανοδικά το Υψηλό 20 ημερών και πωλήσεις όταν ο ΓΔ μετά από ανοδική πορεία υποχωρεί και διασπά καθοδικά το Χαμηλό 20 ημερών.

 (β) Πλαισιώνεται με παρεμφερή εναλλακτικά συστήματα στροφέα που δίδουν σήματα εισόδου/εξόδου σε γειτονικές ημέρες, δυνατότητα απαραίτητη για τους μεγάλους επενδυτές που πραγματοποιούν σταδιακές εισόδους/εξόδους στην αγορά καθώς και τους μικρούς επενδυτές που δεν θέλουν να εμπορεύονται ολόκληρο το κεφάλαιό τους σε μια μέρα.

 (γ) Τα συστήματα του στροφέα έχουν δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία στα ιστορικά δεδομένα του ΓΔ της τελευταίας εικοσαετίας και βέβαια επιδέχονται επικαιροποιημένες (updated) δοκιμασίες στα νέα δεδομένα του ΓΔ με χρήση του tester χρηματιστηριακού προγράμματος.

 (δ) Τα κατ’ ιδίαν σήματα αγοραπωλησιών του στροφέα επιδέχονται αξιολόγησης μέσω προτεινόμενου point system με κριτήρια τους επιβεβαιωτικούς παράγοντες όπως, τους όγκους συναλλαγών, την κατεύθυνση της κύριας τάσης, την διαγραμματική κατάσταση των κύριων ξένων δεικτών και των εγχώριων κλαδικών δεικτών κα. Με αυτό τον τρόπο ο συναλλασσόμενος καθορίζει τον βαθμό εισόδου του στις εκάστοτε σηματοδοτήσεις των συστημάτων του στροφέα.

Το παρόν βιβλίο παρουσιάζει και μερικά συστήματα συναλλαγών που λειτουργούν επιτυχώς εναντίον της τάσης σε περιοχές ακροτήτων της αγοράς (σε υπεραγορασμένες και υπερπωλημένες ζώνες τιμών).

Επίσης, παρουσιάζει μερικά πολύ εύστοχα βραχυμεσοπρόθεσμα συστήματα της μεθόδου των κηροπηγίων. Τέλος, δεν παραλείψαμε και μερικά έκτακτα βραχυχρόνια συστήματα υψηλής ευστοχίας για γρήγορους συναλλασσόμενους.

Δείτε τον πρόλογο του εκδότη, κ. Γιάννη Σιάτρα

Τιμή προσφοράς: € 14,00

 

Οι ζημιές μας, κέρδη τους - Η λεηλασία της Ελλάδας

Τα αποτελέσματα μιας ανεύθυνης πολιτικής

 

Συγγραφέας: Γιάννης Σιάτρας

 

Όλος ο κόσμος πίστεψε πως ο «μηχανισμός διάσωσης» λειτούργησε για να σώσει την Ελλάδα. Όμως, οι εξελίξεις απέδειξαν το αντίθετο. Ο στόχος ήταν να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες, από τα «τοξικά» ελληνικά ομόλογα που είχαν στην κατοχή τους. Η Ελλάδα εξαπατήθηκε, αδικήθηκε και λοιδορήθηκε. Και το τέλος αυτής της διαδικασίας παραμένει πτωχευμένη και καταχρεωμένη!

Πώς σχεδιάστηκε η «επιχείρηση διάσωσης» των ευρωπαϊκών τραπεζών; Γιατί το ελληνικό χρέος παραμένει στα ίδια επίπεδα και συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί; Γιατί υπάρχουν τα «χρηματοδοτικά κενά»; Γιατί η χώρα παραμένει στο έλεος των δανειστών;

Ποιές ήταν οι ζημιές της Ελλάδας από την κρίση χρέους; Ποιά ήταν τα κέρδη της Γερμανίας και των άλλων χωρών της βόρειας Ευρώπης;

Ποιές είναι οι ευθύνες των ελλήνων πολιτικών για ό,τι έγινε τα τελευταία χρόνια; Ποιός είναι ο ρόλος και ποιες οι ευθύνες των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων;

Δείτε τα περιεχόμενα του βιβλίου
Δείτε περίληψη των κεφαλαίων του βιβλίου
Δείτε τα κύρια σημεία του βιβλίου
Δείτε τους συνδέσμους με τη βιβλιογραφία που χρησιμοποιήθηκε

Τιμή προσφοράς: € 10,00

 

Για την αγορά βιβλίων, επικοινωνήστε με τα γραφεία της EuroCapital στο 210 3242032 (εργάσιμες μέρες από 10:00 πμ έως 6:00 μμ), ή στείλτε μας e-mail στο eurocapital.newsletter@gmail.com .

Κόστος Αποστολής: Αποστολή με courier σε όλη την Ελλάδα, εντός 24 έως 48 ωρών. Για παραγγελίες έως € 30,00 το κόστος αποστολής ανέρχεται στα € 2,00 για την Αττική και στα € 3,00 για την επαρχία. Για παραγγελίες άνω των € 30,00, η αποστολή είναι δωρεάν.

Τρόπος Πληρωμής: α) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, β) Με πιστωτική κάρτα (επικοινωνήστε με το 210 3242032), γ) Με αντικαταβολή (χρέωση € 2,50, ανεξάρτητα του ποσού της πληρωμής - χρεώνεται και στις παραγγελίες άνω των € 30,00).


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text