Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ προσπαθεί σήμερα, Τετάρτη, 27/5/2015, να επιστρέψει στα υψηλά διμήνου των περίπου 850 μονάδων

Ο ΓΔ προσπαθεί σήμερα, Τετάρτη, 27/5/2015, να επιστρέψει στα υψηλά διμήνου των περίπου 850 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητικά για τους longs κινείται σήμερα και ώρα 2.50 μμ, η αγορά καθώς ο ΓΔ με μικρή άνοδο +0,90% και μέτριους όγκους, 75 εκατ αναμενόμενων στο κλείσιμο, ανακτά το 50% της πρόσφατης διήμερης διόρθωσης από τις 846 στις 814 μονάδες.

 

Με την τρέχουσα άνοδο ο ΓΔ κινείται πλέον στα ψηλά  του 15νθήμερου οριζόντιου καναλιού του των 794-846 μονάδων παρουσιάζοντας bullishμεσοβραχυχρόνια εικόνα και επίσης, κινείται στα ψηλά του δίμηνου εύρους του των 700-850 μονάδων παρουσιάζοντας bullish μεσοχρόνια εικόνα.

 

Γενικά, οι δυο μικρές άνοδοι, η σημερινή και η χθεσινή, και εφόσον ο ΓΔ κλείσει πάνω από τις 830 μονάδες, μας επαναφέρουν τις θετικές μας προσδοκίες ότι είναι πιθανή η ανοδική διάσπαση του «μακροστροφέα» (υψηλού κλεισίματος 20 ημερών με θετικό ΕΚΜΟ(15-80)), γεγονός που θα προκαλέσει στη συνέχεια επαναπροσέγγιση των 1050 μονάδων του Δεκεμβρίου 2014.

 

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

 

Το κατά 90% αγορασμένο ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

 

 

Μετοχές

 

Τα 4/5 των μετοχών του ΧΑ κινούνται αυτή τη στιγμή ανοδικά και το 1/5 πτωτικά ενώ 7 μετοχές, οι ΕΥΡΩΒ, ΠΕΙΡ, ΟΛΘ, ΕΧΑΕ, ΔΕΗ, ΤΕΝΕΡΓ και ΦΡΙΓΟ πετυχαίνουν μεγάλες ανόδους άνω του +3% σε αντίθεση με καμία μετοχή που να σημειώνει πτώση χειρότερη του -3%.

 

Μετοχές που συσσωρεύονται σήμερα επιθετικά : διακρίνουμε μόνον τις ΕΛΠΕ και ΛΑΜΔΑ.

 

Μετοχές που διανέμονται επιθετικά : δεν διακρίνουμε καμία.

 

Μετοχές που δίνουν σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση εμφανούς αντίστασης – υψηλού διμήνου : είναι τα ΕΛΠΕ.

 

Μετοχές που  δίνουν σήματα πωλήσεων με καθοδική διάσπαση εμφανούς στήριξης χαμηλού διμήνου : δεν διακρίνουμε  καμία.

 

Μετοχές που βρίσκονται κοντά  στο να δώσουν σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση εμφανούς αντίστασης – υψηλού διμήνου : διακρίνουμε τις ΕΤΕ, ΑΝΕΜ, ΤΕΝΕΡΓ, ΠΛΑΘ, ΙΝΤΛΟΤ και ΑΡΑΙΓ. Είναι οι μετοχές που θα αγοράσουμε εάν ο ΓΔ δεχθεί σήματα από τον μακροστροφέα (δηλαδή με ανοδική διάσπαση των 846 μονάδων).

 

Σήμερα δεν θα μεταδοθεί μετασυνεδριακό σχόλιο εκτός εάν έχουμε συνταρακτικό κλείσιμο του ΓΔ (πάνω από τις 846 μονάδες ή κάτω από τις 794).

 

 

Θα επανέλθουμε αύριο στις 3.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text