Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες | (Δελτίο 26/10/2015): Χρηματιστηριακές ανακοινώσεις εισηγμένων εταιριών - A' μέρος

(Δελτίο 26/10/2015): Χρηματιστηριακές ανακοινώσεις εισηγμένων εταιριών - A' μέρος

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πιο κάτω, εμφανίζονται οι (επίσημες) ανακοινώσεις της ομάδας των 44 εταιριών που παρακολουθούμε, μέσω της στήλης του “Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου” της EuroCapital.Ημερομηνία ανακοινώσεων: 26/10/2015ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:


ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. [ΙΝΛΟΤ]


H INTRALOT ανακοινώνει ότι η θυγατρική της INTRALOT Global Holdings υπέγραψε δεκαετές (10) συμβόλαιο με την εταιρεία International Lottery and Gaming Limited (ILGL) στη Νιγηρία, για την παροχή κορυφαίας τεχνολογίας και σχετικών υπηρεσιών.  Η νέα λοταρία θα ξεκινήσει να λειτουργεί έως το τέλος του 2015. Η INTRALOT ως τεχνολογικός πάροχος θα υποστηρίξει τη λειτουργία της νέας λοταρίας με πρωτοποριακή τεχνολογία, ψυχαγωγικά αριθμοπαιχνίδια και συναρπαστικό περιεχόμενο, που θα προσφέρονται στους παίκτες μέσω ενός καλά ισορροπημένου δικτύου πωλήσεων.

“Το νέο έργο της INTRALOT στη Νιγηρία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση της στρατηγικής μας για της εδραίωση της παρουσίας μας στην αναπτυσσόμενη  αφρικανική αγορά”, δήλωσε ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Chief Operating Officer του Ομίλου INTRALOT, προσθέτοντας, "Είμαστε ευτυχείς που θα προσφέρουμε στην ILGL, το νέο συνεργάτη μας στη Νιγηρία, καινοτόμο τεχνολογία και υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία του έργου με την εκτενή τεχνογνωσία μας στη διαχείριση λοταριών. Τα στελέχη της INTRALOT στην περιοχή, με την υποστήριξη της διεθνούς ομάδας μας, θα συνεργαστούν με την ILGL, ώστε να πραγματοποιήσουμε τον κοινό μας στόχο για μία επιτυχημένη και προσοδοφόρα λοταρία. Είμαστε βέβαιοι ότι χάρη στη βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς που διαθέτει ο συνεργάτης μας και τη διεθνή εμπειρία μας, οι παίκτες στη Νιγηρία θα απολαμβάνουν με ασφάλεια συναρπαστικά παιχνίδια."

Ο κ. Ronaldo Minaise, Αντιπρόεδρος της International Lottery and Gaming Limited, δήλωσε: “Η ILGL έλαβε από την Εθνική Επιτροπή Ρύθμισης της Αγοράς Τυχερών Παιχνιδιών εθνική άδεια για τη λειτουργία λοταρίας στη Νιγηρία. Η ILGL σκοπεύει να προσφέρει σε όλους τους παίκτες της Νιγηρίας την καλύτερη και πιο αξιόπιστη εμπειρία τυχερών παιχνιδιών."

Η Νιγηρία είναι η πολυπληθέστερη χώρα της Αφρικής με περίπου 174 εκατομμύρια κατοίκους και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις της ηπείρου, σημειώνοντας το 2014 ρυθμό ανάπτυξης 6,3%.FOLLI-FOLLIE Α.Ε.Β.Τ.Ε. [ΦΦΓΚΡΠ]


Γνωστοποίηση για μεταβολή ποσοστού μετόχων σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου

Η FOLLI-FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε.", με το διακριτικό τίτλο "FF GROUP", γνωστοποιεί, σύμφωνα με το N. 3556/2007 (άρθρο 14), δυνάμει σχετικής ενημέρωσης που έλαβε την 23.10.2015, σημαντική μεταβολή σε δικαιώματα ψήφου ως ακολούθως:

Λόγος  υποβολής γνωστοποίησης: Σημαντική μεταβολή ποσοστού μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου, της GIC Private Limited (GIC)

Ημερομηνία που ανήλθε του ορίου: 21.10.2015

Επωνυμία Υπόχρεου: GIC Private Limited (GIC)

Μεταβολή αριθμού μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου: από 3.328.967 μετοχές και 3.328.967 δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 4.9725%, η GIC Private Limited (GIC)  αύξησε το ποσοστό συμμετοχής πάνω από το όριο του 5%  και έτσι μετά την συναλλαγή η GIC Private Limited (GIC) κατέχει 3.350.627 μετοχές και 3.350.627 δικαιώματα ψήφου ήτοι ποσοστό 5,0048%.

Η GIC ενεργεί ως διαχειριστής κεφαλαίων και διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία στην αλλοδαπή της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης (GοS) και της Νομισματικής Αρχής της Σιγκαπούρης. H GIC μπορεί κατά την διακριτική της ευχέρεια να επενδύει, να αγοράζει και να πουλάει επενδύσεις, να διενεργεί επενδύσεις ή να ασκεί δικαιώματα ψήφου που απορρέουν από μετοχές που αγοράζει η GοS χωρίς την προηγούμενη παροχή εξουσιοδότησης από την GοS.

Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί ρυθμιζόμενη πληροφορία και δημοσιοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του N. 3556/2007Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text