Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ με μεγάλη άνοδο και μεγάλους τζίρους τείνει σήμερα (Τετάρτη, 30/3/2016) να πετύχει νέο υψηλό διμήνου πλησιάζοντας και τις 600 μονάδες

Ο ΓΔ με μεγάλη άνοδο και μεγάλους τζίρους τείνει σήμερα (Τετάρτη, 30/3/2016) να πετύχει νέο υψηλό διμήνου πλησιάζοντας και τις 600 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πολύ δυνατή είναι σήμερα η αγορά με τον ΓΔ να κερδίζει +2,40% (στις 580 μονάδες στις 3.55 μμ) με μεγάλους τζίρους (90 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με επίσης έντονα ανοδικούς τους ξένους δείκτες που οι περισσότεροι πετυχαίνουν επίσης νέα υψηλά διμήνου.

Ο ΓΔ τείνει να διασπάσει ανοδικά σήμερα την άνω πλευρά του 20ήμερου οριζόντιου καναλιού των 540-579 μονάδων δίδοντας σήματα ενίσχυσης long θέσεων τα οποία εμείς θα ακολουθήσουμε διότι επιβεβαιώνονται από τους τζίρους και από τους ξένους δείκτες. Το μόνον μειονέκτημα της σημερινής ανοδικής διάσπασης του ΓΔ είναι η υπεραγορασμένη κατάσταση του τελευταίου (+22% από το κυλιόμενο Χαμηλό Κλείσιμο 20 ημερών των 747 μονάδων) και γι αυτό οι αγορές μας δεν θα είναι σήμερα πολύ επιθετικές.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Εάν ο ΓΔ κλείσει πάνω από τις 579 μονάδες, το ΤΧ θα αυξήσει την μετοχική του έκθεση από 75% σε 85-90%.

 

Μετοχές

Μόνον δυο μετοχές από τις 45 εμπορεύσιμες που παρακολουθούμε σημειώνουν αυτή τη στιγμή μικρή πτώση, όλες οι υπόλοιπες κινούνται θετικά  εκ των οποίων σχεδόν οι μισές σημειώνουν πολύ μεγάλες ανόδους άνω του +3%.

Πολλές είναι οι μετοχές σήμερα που αγοράζονται πολύ επιθετικά δηλαδή, με μεγάλη άνοδο και μεγάλους όγκους όπως οι, ΦΡΙΓΟ, ΠΕΙΡ, ΒΙΟ, ΕΤΕ,ΔΕΗ, ΜΟΗ.

Μικρές ανόδους κάτω του +1,50% αλλά με πολύ μεγάλους όγκους σημειώνουν οι ΟΤΕ, ΟΠΑΠ και ΕΧΑΕ.

Ποιες μετοχές θα αγοράσει το ΤΧ εάν ο ΓΔ κλείσει πάνω από τις 579 μονάδες : υποψήφιες είναι οι, ΟΠΑΠ, ΑΡΑΙΓ, ΜΥΤΙΛ, ΜΟΗ και ΒΙΟ.

 

Σήμερα δεν θα μεταδοθεί μετασυνεδριακό σχόλιο.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text