Αρχική | Ειδήσεις | Εκδηλώσεις - Σεμινάρια | 1η Ιουνίου 2016: το πρώτο σεμινάριο για τη λειτουργία του "απόλυτου συστήματος"

1η Ιουνίου 2016: το πρώτο σεμινάριο για τη λειτουργία του "απόλυτου συστήματος"

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
1η Ιουνίου 2016: το πρώτο σεμινάριο για τη λειτουργία του "απόλυτου συστήματος"

Αντί επισήμων παρουσιάσεων του βιβλίου “Το απόλυτο σύστημα συναλλαγών”, κατά τους μήνες του καλοκαιριού θα γίνονται σεμιναριακές εκδηλώσεις κατά τις οποίες θα παρουσιάζεται το βιβλίο και θα αναλύεται και θα συζητιέται η λειτουργία του προτεινόμενου συστήματος. Η παρουσίαση θα γίνεται και με τη χρήση διαγραμμάτων και πινάκων επί της τρέχουσας κατάστασης των χρηματιστηριακών αγορών. Θα εξηγηθεί αναλυτικά η λειτουργία του συστήματος και το πώς κάποιος μπορεί να δημιουργήσει ένα κερδοφόρο χαρτοφυλάκιο με το σύστημα αυτό.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα γίνονται στα γραφεία της EuroCapital και κάθε φορά θα μπορούν να φιλοξενήσουν έως 25 άτομα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η πρώτη παρουσίαση και σεμινάριο για τη λειτουργία του “απόλυτου συστήματος” θα γίνει την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2016, από τις 6:00 έως τις 8:00 μμ, στα γραφεία της EuroCapital ((οδός Μνησικλέους 2 & Μητροπόλεως 43, 6ος όροφος).

Κανονική, επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις αρχές του φθινοπώρου σε κατάλληλη αίθουσα στην Αθήνα. Παράλληλα, από τις αρχές Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις και σεμιναριακές εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της επαρχίας.

Παρακαλούμε, λόγω των περιορισμένων θέσεων, δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 3242032 ή στο eurocapital.gr@gmail.com

 

Δείτε πληροφορίες για το βιβλίο "Το Απόλυτο Σύστημα Συναλλαγών"


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text