Αρχική | Χρηματιστήριο | Χρηματιστήριο Αθηνών | Κλειστά απογεύματα και Σάββατα δεκάδες καταστήματα των ΕΛΤΑ

Κλειστά απογεύματα και Σάββατα δεκάδες καταστήματα των ΕΛΤΑ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κλειστά απογεύματα και Σάββατα δεκάδες καταστήματα των ΕΛΤΑ

Κλειστά θα παραμένουν από εδώ και πέρα τα απογεύματα και τα Σάββατα δεκάδες Ταχυδρομεία, καθώς η διοίκηση των ΕΛΤΑ περιορίζει τις υπηρεσίες της προς το κοινό σε 40 καταστήματα.

Πιο συγκεκριμένα, 25 καταστήματα στο νομό Αττικής και 15 καταστήματα της περιφέρειας, πρόκειται να παραμένουν κλειστά τις απογευματινές ώρες, αλλά και τα Σάββατα, καθώς η διοίκηση αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο κύμα αποχωρήσεων λόγω των συνταξιοδοτήσεων, κάτι που δεν συνοδεύεται από νέες προσλήψεις.

Αναλυτικά, τα καταστήματα που παύουν να εξυπηρετούν το κοινό τα απογεύματα και τα Σάββατα στην Αττική είναι: κεντρικό Αμαρουσίου, Αγίου Δημητρίου, Αγίων Αναργύρων, Αιγάλεω, Ακρόπολης, Αμπελοκήπων, Γλυκών Νερών, Γλυφάδας, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καλαμακίου, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κορωπίου, Κουμουνδούρου, Κυψέλης, Μητροπόλεως, Νέας Ιωνίας, Νέας Σμύρνης, Πατησίων, Περιστερίου, Χαλανδρίου και ακόμη ένα στο Μαρούσι (εντός σούπερ μάρκετ έως τις 4 μ.μ.).

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών εκφράζει τη διαμαρτυρία της τονίζοντας σε ανακοίνωσή της πως τα ΕΛΤΑ “δέχονται το ένα χτύπημα μετά από το άλλο, όχι μόνο από τον ανταγωνισμό, αλλά από το ... εσωτερικό τους”.

H Ομοσπονδία υποστηρίζει πως η διευρυμένη λειτουργία των καταστημάτων είχε επιφέρει άνοδο εσόδων 20% - με το 35% των πελατών να εξυπηρετείται κατά την απογευματινή λειτουργία τους.

Στην περιφέρεια, τα καταστήματα χωρίς διευρυμένο ωράριο είναι τα εξής: Κεντρικό Ιωαννίνων, Κέρκυρα, Κοζάνη,Βόλος, Καρδιτσα, Τρίκαλα , Ηρακλείου (εθνικής αντίστασης) , Θεσσαλονίκη (Περιοχή Ντεπω), Θεσσαλονικη (Φράγκων), Θεσσαλονίκη. (Σταυρούπολη), Νίκαια, Πειραιάς,Ρόδος, Χίος, Άργος, Καλαμάτα, Κόρινθος, Σπάρτη.

Πηγή: cnn.gr

19

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text