Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ διορθώνει και σήμερα ήπια λίγο κάτω των 600 μονάδων

Ο ΓΔ διορθώνει και σήμερα ήπια λίγο κάτω των 600 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Συνεχίζεται η απροθυμία ή αδυναμία του ΓΔ να διασπάσει ανοδικά το ψυχολογικό επίπεδο των 600 μονάδων. Σήμερα, Τρίτη, 25/10/16, ώρα 3.20 μμ, έχουμε και πάλι ήπια διόρθωση της αγοράς με τον ΓΔ να χάνει -0,60% (στις 589 μονάδες) με πολύ μικρούς τζίρους (20 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο)και με επίσης μικρές μεταβολές στις ευρωπαϊκούς δείκτες που και αυτοί κινούνται πολύ κοντά στα υψηλά τριμήνου.

Αθροιστικά η μέχρις στιγμής τριήμερη διόρθωση του ΓΔ φτάνει τις 6 μονάδες ή -1% από την κορυφή των 595 μονάδων της περασμένης Παρασκευής. Έτσι, με καμία έννοια δεν αισθανόμαστε απειλή καθοδικής αναστροφής της από τα μέσα Σεπτεμβρίου +8% ανόδου του ΓΔ.

Θα αισθανθούμε τέτοια απειλή εάν ο ΓΔ χάσει το στήριγμα του ΕΚΜΟ30 στις 580 μονάδες και το ΧΚ10 ημερών των 576 μονάδων. Οσο ο ΓΔ θα κινείται πάνω από τις 576-580 μονάδες, δεν θα έχουμε κανένα λόγο ανησυχίας, αντίθετα θα περιμένουμε ανοδικό γύρισμα και  ανοδική διάσπαση των 600 μονάδων.

 Στρατηγική για το κλείσιμο

Το κατά 90% αγορασμένο ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

 Μετοχές

Πολύ μικρό ενδιαφέρον έχει η σημερινή συνεδρίαση από άποψης μετοχών αφού καμία δεν σημειώνει αξιόλογη άνοδο άνω του +3% ή πτώση κάτω του -3% και επίσης, καμία μετοχή δεν σημειώνει αύξηση όγκου συναλλαγών (διανομές ή συσσωρεύσεις) που σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες είναι σήμερα αδρανείς. Οπότε και εμείς παραμένουμε σε αναμονή και μεταθέτουμε την επικοινωνία μας μετά το κλείσιμο, κατά τις 6.00 μμ, μήπως έχουμε κάποια εξέλιξη στο κλείσιμο της ημέρας.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text