Αρχική | Πολιτική | Πολιτική - Ελλάδα | Ν. Παππάς: «Θα αλλάξει ο νόμος για τις άδειες όταν δημοσιευτεί το σκεπτικό του ΣτΕ»

Ν. Παππάς: «Θα αλλάξει ο νόμος για τις άδειες όταν δημοσιευτεί το σκεπτικό του ΣτΕ»

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ν. Παππάς: «Θα αλλάξει ο νόμος για τις άδειες όταν δημοσιευτεί το σκεπτικό του ΣτΕ»

«Θα γίνει μία συνολική αλλαγή του νόμου (για τις τηλεοπτικές άδειες) όταν δημοσιευτεί το αναλυτικό σκεπτικό του ΣτΕ ούτως ώστε να προσαρμοστεί η νομοθεσία στην απόφαση του ανώτατου συνταγματικού δικαστηρίου», διεμήνυσε μεταξύ άλλων ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς, μιλώντας στον RealFm πρόσθεσε πως «σήμερα θα πάει στη Βουλή η διάταξη η οποία αναστέλλει την εφαρμογή του άρθρου 2α, του άρθρου που μετέφερε για τη μία και μόνη πρώτη εφαρμογή του νόμου 4339 τις αρμοδιότητες διεξαγωγής του διαγωνισμού από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο δεν υπήρχε, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης».

Ο υπουργός Επικρατείας ερωτηθείς για την πρόταση Πολύδωρα και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, κυρίως από τη ΝΔ, ανέφερε: «Ο Βύρων Πολύδωρας δεν είναι πολιτικός φίλος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως βγήκε και χθες από την ανακοίνωση του πολιτικού μας συμβουλίου. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει υπάρξει πολιτικός μας αντίπαλος για πάρα πολλά χρόνια και εξού το «ψάρεμα» διαφόρων σχολίων και πολυποίκιλης και οξείας κριτικής που έχουν κατά το παρελθόν εκτοξεύσει στελέχη μας εναντίον του. Ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ και βεβαίως αν πάει κανείς στο παρελθόν θα βρει πάρα πολλές, ακόμα και ακραίες, κριτικές στο πρόσωπό του. Δεν είναι είδηση αυτό».

«Είδηση είναι ότι η ΝΔ ακόμα και αυτό το πρόσωπο βρήκε τη δυνατότητα, άμεσα, μόλις έγινε γνωστή η πρόθεση η δική μας να το προτείνουμε, να το στηλιτεύσει, να το κατηγορήσει και να το επικρίνει. Να κόψει δηλαδή οποιαδήποτε δυνατότητα συνεννόησης», συνέχισε.

Η ΝΔ προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος με τίτλο «Παππάς-Αρτεμίου μαζί στη Βενεζουέλα», λέγοντας ότι πρόκειται για μία προσπάθεια της ΝΔ να δημιουργήσει εντυπώσεις.

«Αυτό το ταξίδι προφανώς και έχει γίνει, υπήρχε και άλλη συνοδεία από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει προκύψει τίποτα», είπε και επεσήμανε: «Καταλαβαίνει ο κόσμος ότι δεν είναι τυχαία ούτε η δημοσίευση αυτή η συγκεκριμένη, ούτε τυχαία η στοχοποίηση του προσώπου μου από την αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι, νομίζω μία αποτυχημένη προσπάθεια αλλαγής της κουβέντας».

«Σήμερα είναι η ημέρα διάσκεψης των προέδρων και προσπάθεια συγκρότησης ΕΣΡ και όποιος αφήνει τέτοιου τύπου υπονοούμενα καλά θα κάνει να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί τρέχαν οι βουλευτές της ΝΔ πανικόβλητοι προς την έξοδο όταν η κυβέρνηση μας έφερε τη ρύθμιση που απαγορεύει τη συμμετοχή σε οποιουδήποτε τύπου εταιρείας του εξωτερικού των πολιτικών προσώπων», κατέληξε.

Πηγή : cnn.gr

20

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text