Αρχική | Εταιρίες | Ελληνικές Εταιρίες | Κλειδί για την επιτυχία οι σχέσεις εμπιστοσύνης

Κλειδί για την επιτυχία οι σχέσεις εμπιστοσύνης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κλειδί για την επιτυχία οι σχέσεις εμπιστοσύνης

Η Σωληνουργεία Κορίνθου, μια εταιρεία με ιστορία μισού αιώνα, βγαίνει αλώβητη από την κρίση στηριζόμενη στις επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και στη βελτιστοποίηση του κόστους, στην κορυφαία ποιότητα και προσφορά λύσεων μεγάλης  προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες αλλά κυρίως στην εξωστρέφεια και στην εταιρική κουλτούρα επιδίωξης της αριστείας.

«Ο κλάδος της ενέργειας στον οποίο δραστηριοποιούμαστε είναι πολύ υψηλών απαιτήσεων και η σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας, καθώς και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που κτίζονται με τους πελάτες με τα χρόνια, αποτελούν βασικές παραμέτρους ώστε να θεωρούμαστε προμηθευτής πρώτης επιλογής» αναφέρει στο «Βήμα της Κυριακής» ο διευθύνων σύμβουλος της Σωληνουργεία Κορίνθου Απόστολος Παπαβασιλείου.

Η κινητήριος δύναμη

Σύμφωνα με τον ίδιο «οι άνθρωποι της εταιρείας αποτελούν την κινητήριο δύναμη που με ομαδικό πνεύμα, πολύχρονη εμπειρία, τεχνική κατάρτιση και αφοσίωση δημιουργούν τις συνθήκες για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στο συνεχώς μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον και στην ανάδειξη της εταιρείας σαν ένας από τους καλύτερους προμηθευτές σωλήνων χάλυβα για τα απαιτητικά έργα μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου».  

Η Σωληνουργεία Κορίνθου τοποθετείται στη διεθνή αγορά ως προμηθευτής υψηλής ποιότητας και παροχής ολοκληρωμένων λύσεων προς τους πελάτες της. Με κύκλο εργασιών της τάξης των 300 εκατ. ευρώ και 25 εκατ. ευρώ EBITDA (2015), έχει τη δυνατότητα και την εμπειρία να αναλαμβάνει χερσαία και υποθαλάσσια έργα μεταφοράς ενέργειας σε όλον τον κόσμο και την εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου, όπως οι Shell, BP, Chevron, Energy Transfer, OMV, Snam, Sonatrach, Saudi Aramco ENI, Technip, Saipem, Williams, Chevron, BG κ.ά.

Η εταιρεία έχει μόλις ολοκληρώσει ένα φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο της τάξης των 85 εκατ. ευρώ τα τελευταία πέντε χρόνια που της δίνει τη δυνατότητα να εισέλθει σε νέες αγορές και τεχνολογικές εφαρμογές, όπως οι σωλήνες χάλυβα υψηλών αντοχών για υποθαλάσσιους αγωγούς μεγάλου βάθους και οι εφαρμογές πόντισης αγωγού με τη μέθοδο reeling, να ενισχύσει την παραγωγική της δυναμικότητα, να προσφέρει μια από τις πιο πλήρεις γκάμες προϊόντων διεθνώς, να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, όπως αντιδιαβρωτικές επενδύσεις, διαχείριση έργου ως και στον χώρο τελικής εγκατάστασης, διαπιστευμένο εργαστήριο δοκιμών κ.ά.

Οι νέες αυτές επενδύσεις έχουν ήδη αρχίσει να αποδίδουν αποτελέσματα με την ανάληψη σημαντικών έργων παγκοσμίως. Η εταιρεία για το 2017 έχει ως στόχο την ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας της, την εμπορική αξιοποίηση των νέων δυνατοτήτων της και τη συνεχή πρωτοπορία με νέες επενδύσεις που θα τη διατηρήσουν στην κορυφή του κλάδου.

Διεθνή παρουσία

Για το 2017 ο κ. Παπαβασιλείου προβλέπει ότι «η εταιρεία έχει μια επιτυχημένη διεθνή παρουσία και υπερσύγχρονη παραγωγική βάση στην Ελλάδα στην οποία επενδύει συνεχώς τα τελευταία χρόνια τόσο σε εξοπλισμό όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό της. Η βελτίωση και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας καθώς και ένα περιβάλλον φιλικό στην επιχειρηματικότητα και στις εξαγωγές μπορούν το 2017 να ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθειά μας για περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση της διεθνούς μας θέσης, με πολλαπλά οφέλη για τα ενδιαφερόμενη μέρη και την τοπική κοινωνία».


Πηγή: tovima.gr

21

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text