Αρχική | Ειδικές Σελίδες | Απόλυτο Σύστημα Συναλλαγών | Ήρθε ο καιρός που -αυτοί που κερδίζουν- ξαναβλέπουν το Χρηματιστήριο! Παρουσίαση του "Απόλυτου Συστήματος Συναλλαγών"

Ήρθε ο καιρός που -αυτοί που κερδίζουν- ξαναβλέπουν το Χρηματιστήριο! Παρουσίαση του "Απόλυτου Συστήματος Συναλλαγών"

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ήρθε ο καιρός που -αυτοί που κερδίζουν- ξαναβλέπουν το Χρηματιστήριο! Παρουσίαση του "Απόλυτου Συστήματος Συναλλαγών"

- Να μιλήσουμε για το Χρηματιστήριο;
- Ναι, να μιλήσουμε για το Χρηματιστήριο! Ήρθε πάλι ο καιρός!

Στο άκουσμα μίας εκδήλωσης για το Χρηματιστήριο, οι περισσότεροι από τους συμπολίτες μας, θα μας κοιτάξουν περίεργα και -ενδεχομένως- θα γελάσουν σε βάρος μας. Πολλοί δε, θα μας αντιμετωπίσουν με καχυποψία. Άλλωστε, ποιός ενδιαφέρεται σήμερα για τα χρηματιστήρια και τις μετοχές;

Αν όμως κάναμε την ίδια εκδήλωση γύρω στα μέσα του 1999, όταν δηλαδή όλοι είχαν καταληφθεί από τη “ζούρλα” του Χρηματιστήριου, τότε το ακροατήριο θα ήταν εγγυημένα πολυπληθές.

Όμως, δε λειτουργούν έτσι τα πράγματα αυτά.

Άσχετα τί πιστεύει και τί δεν πιστεύει κάποιος για το Χρηματιστήριο, τα κέρδη απ' αυτό επιτυγχάνονται στις φάσεις της κατακρήμνισης, της “μιζέριας” και της απαξιώσής του. Στις φάσεις της ευφορίας και του “χρηματιστηριακού πυρετού”, το μόνο βέβαιο είναι η οικονομική καταστροφή όσων σπεύσουν τότε να ασχοληθούν μ' αυτό. Ελπίζω ότι αυτό θα το έχουμε μάθει μέχρι σήμερα.

Με βάση αυτή την οπτική, μία οπτική που μου την έχει δώσει η πολυετής (από το 1990) ενασχόλησή μου με το χώρο των επενδύσεων, αλλά και η επί μακρόν μελέτη της ιστορίας του Χρηματιστηρίου της Αθήνας και των χρηματιστηριακών αγορών γενικότερα, έκρινα ότι, την περίοδο αυτή, θα πρέπει -ως EuroCapital- να εντείνουμε τις προσπάθειες για την έγκαιρη επαναδραστηριοποίηση των παλαιότερων και την προσέλκυση νέων επενδυτών, στο Χρηματιστήριο. Και αυτό πρέπει να γίνει τώρα! Τώρα που οι περισσότεροι φοβούνται ή που και ακόμη γελούν.

 

Η παρουσίαση του νέου μου βιβλίου: Το Απόλυτο Σύστημα Συναλλαγών

Παράλληλα, με την πείρα που μου έχει δώσει η επί 27 περίπου χρόνια ενασχόλησή μου με το χώρο, αλλά και με βάση τα συμπεράσματα μίας πολυετούς έρευνας, κατέληξα σε μία μέθοδο, ή καλύτερα ένα “σύστημα” συναλλαγών, το οποίο αρμόζει στους περισσότερους ιδιώτες επενδυτές, έτσι τουλάχιστον όπως τους γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια, τόσο ως εκδότης του χρηματιστηριακού περιοδικού “ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ”, όσο και ως σύμβουλος επενδύσεων μέσα από την EuroCapital ΑΕΕΔ.

Το “απόλυτο σύστημα συναλλαγών” όπως περιγράφεται μέσα από το βιβλίο μου είναι ένα απλό σύστημα συναλλαγών, μακροχρόνιας εφαρμογής, το οποίο απευθύνεται στους επενδυτές που θέλουν να ασχοληθούν με το Χρηματιστήριο, αλλά δεν έχουν ούτε τις εξειδικευμένες γνώσεις, αλλά -και συχνά- ούτε και το χρόνο. Κυρίως όμως απευθύνεται σε αυτούς που “απεχθάνονται” τις πολλές συναλλαγές και το μεγάλο ρίσκο.

Χωρίς “μυστικά”. Με απλή λογική. Θα εξηγήσουμε το πώς ένας απλός -και δημοφιλής- δείκτης (ο Κινητός Μέσος Όρος των 200 ημερών) και παραλλαγές αυτού που αναπτύξαμε, μπορούν να μας δείχνουν το πώς θα είμαστε “εντός” της αγοράς όταν αυτή ανεβαίνει και το πώς θα φεύγουμε (“εκτός” αγοράς) όταν αυτή ξεκινάει να πέφτει.

Δε θα πούμε πολλά περισσοτέρα εδώ. Θα πούμε μόνον ότι, δοκιμάζοντας το σύστημα αυτό επί 21 χρόνια, αυτό πέτυχε εξαιρετικές επιδόσεις. Για παράδειγμα, για το διάστημα από 19/10/1995 (όταν και ξεκίνησε η περίοδος των “δοκιμών”) έως και σήμερα, ενώ ο Γενικός Δείκτης έχει χάσει 31,1% της αξίας του, το “σύστημα” πέτυχε απόδοση 1071,2%.

Και σε πρακτική εφαρμογή, εάν κάποιος δημιουργούσε ένα χαρτοφυλάκιο με βάση τις οδηγίες του “συστήματος”, τότε στο ίδιο διάστημα, θα μπορούσε να είχε πετύχει εντυπωσιακές αποδόσεις (στο παράδειγμα που δημοσιεύουμε, η απόδοση που επιτεύχθηκε φθάνει στο 18.148% - ναι σωστά το διαβάζετε – και δεν υπάρχει κάτι περίεργο σ' αυτό, αφού οι αποδόσεις στο Χρηματιστήριο λειτουργούν σωρευτικά μέσα στο χρόνο).

Και ακόμη περισσότερο, αν κάποιος ακολουθούσε την πρακτική του να καταθέτει κάθε μήνα το ποσό των € 150 ευρώ και με τα χρήματα αυτά να αγοράζει μετοχές (όταν το “σύστημα” δείχνει ότι θα πρέπει να είμαστε “εντός” της αγοράς), τότε στο διάστημα των 21 αυτών ετών, θα μπορούσε να έχει μία μέση ετήσια απόδοση της τάξης του 16,44%, ή ένα ποσό 963.704 ευρώ (ενώ το συνολικό ποσό από τις μηνιαίες καταθέσεις αθροίζεται στα 38.250 ευρώ.

Ακούγονται πολύ ωραία για να είναι αληθινά; Είναι παραδείγματα “πειραγμένα” ή φτιαγμένα εκ των υστέρων; Δε νομίζω. Άλλωστε, επί τόσο χρόνια στο χώρο, πέτυχα να έχω μία φήμη σοβαρή και αξιοπρεπή. Ελάτε να τα δούμε και να τα συζητήσουμε. Και να δούμε πώς λειτουργεί το “απόλυτο σύστημα συναλλαγών” και κυρίως, το γιατί κάποιος θα πρέπει να σκεφθεί να ασχοληθεί από τώρα με το Χρηματιστήριο, πριν αυτό ξαναγίνει “μόδα”. Επειδή, όπως συνέβαινε πάντα στην ιστορία των αγορών (ελληνικών ή ξένων) κάποια στιγμή, πάντα ξαναγίνεται “μόδα”.

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017. Στο ξενοδοχείο Hilton, στην αίθουσα Σαντορίνη 2, από τις 12:00 έως τις 2:00 το μεσημέρι. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της έκθεσης “Money Show” 2017.

Σας το υπόσχομαι, θα είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επενδυτικές εκδηλώσεις που θα έχετε παρευρεθεί. Η οποία, μπορεί και να σας αλλάξει τη ζωή!

(Στην εκδήλωση θα διανεμηθούν σημειώσεις με παραδείγματα, ενώ θα γίνει ευρεία συζήτηση)

 

Δείτε το βιβλίο “Το απόλυτο σύστημα συναλλαγών” (θα διατίθεται προς πώληση στην παρουσίαση της Κυριακής)

Δείτε τα "σήματα" πράξεων και τις αποδόσεις του “απόλυτου συστήματος συναλλαγών”

Δείτε τις πράξεις και τις αποδόσεις ενός χαρτοφυλακίου € 100 από τις 19/10/1995

Δείτε τις πράξεις και τις αποδόσεις ενός χαρτοφυλακίου με μηνιαία καταβολή € 150 ευρώ, για κάθε έτος από το 1995

Δείτε το event στο facebook

 

Ο Γιάννης Σιάτρας είναι οικονομολόγος με μακρά πείρα στο χώρο των επενδύσεων. Υπήρξε ιδρυτής και εκδότης του χρηματιστηριακού περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ (1990 – 2005), ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της EuroCapital ΑΕΕΔ (1998 έως σήμερα), ιδρυτής του πρώτου χρηματιστηριακού site στην Ελλάδα και συγγραφέας βιβλίων και άρθρων για το Χρηματιστήριο. Σήμερα δραστηριοποιείται ως σύμβουλος επενδύσεων, πιστοποιημένος από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ενώ είναι μέλος του Δ.Σ. της EuroCapital – Κόδρος ΑΕΕΔ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text