Αρχική | Εταιρίες | Ελληνικές Εταιρίες | (Δελτίο 01/03/2017): Χρηματιστηριακές ανακοινώσεις εισηγμένων εταιριών - A' μέρος

(Δελτίο 01/03/2017): Χρηματιστηριακές ανακοινώσεις εισηγμένων εταιριών - A' μέρος

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πιο κάτω, εμφανίζονται οι (επίσημες) ανακοινώσεις της ομάδας των 44 εταιριών που παρακολουθούμε, μέσω της στήλης του “Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου” της EuroCapital.Ημερομηνία ανακοινώσεων:  01/03/2017



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

 


ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.


Δελτίο Τύπου: Επικράτηση της IDE σε Διεθνή Διαγωνισμό για τον Πύραυλο ESSM

Κορωπί, 01 Μαρτίου 2017: Η IDE (INTRACOM Defense Electronics), μετά από διεθνή διαγωνιστική διαδικασία στην οποία έλαβαν μέρος εταιρίες από τις δέκα (10) χώρες που συμμετέχουν στην κοινοπραξία του προγράμματος, ανέλαβε τη σχεδίαση και ανάπτυξη ηλεκτρονικών μονάδων της βελτιωμένης έκδοσης Block 2 του πυραύλου επιφανείας-αέρος ESSM (Evolved SeaSparrow Missile).

Το ύψος της συμφωνίας ανέρχεται σε 5,6 εκατ. δολάρια, ενώ παράλληλα δημιουργεί βάσιμες προοπτικές για συμμετοχή της IDE στις φάσεις παραγωγής και υποστήριξης του ESSM.

Τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα και οι δυνατότητες της IDE, την έχουν καταστήσει αξιόπιστο συνεργάτη στην επιτυχημένη διεθνή πορεία του προγράμματος ESSM.

 #                    #                    #

 Σχετικά με την IDE

Η IDE, εταιρία-ηγέτης στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων στην Ελλάδα, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Η IDE έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευές κρυπτογράφησης, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), στην επιτήρηση, αναγνώριση και ασφάλεια, σε υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος και συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, πυραυλικές ζεύξεις μεταφοράς δεδομένων (data links), ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών και συστήματα ελέγχου και δοκιμών.

Η εταιρία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η IDE εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Κύπρο, Λιθουανία, Λουξεμβούργο (NSPA), Σουηδία και Φινλανδία.


Ο.Τ.Ε. Α.Ε.


ΟΤΕ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αθήνα, 01 Μαρτίου 2017 – Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία  «Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος Α.Ε.» (ΟΤΕ Α.Ε. ή Εταιρεία) ανακοινώνει στο  επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις παραγράφους 4.1.2.1(β) και 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2017, σύμφωνα με το οποίο:

Οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και οι Ετήσιες Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις χρήσης 2016, που έχουν συνταχθεί βάσει των ΔΠΧΑ, μαζί με τα ετήσια συνοπτικά οικονομικά στοιχεία επί των εν λόγω Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων, θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017 στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (https://www.cosmote.gr/fixed/corporate/ir) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών και θα δημοσιευθούν στον τύπο την επόμενη ημέρα της ανακοίνωσής τους.

Η ενημέρωση των αναλυτών, σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσης 2016, θα γίνει την Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας θα διεξαχθεί την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017, στην έδρα της Εταιρείας (Λ. Κηφισίας 99, Μαρούσι - Διοικητικό Μέγαρο ΟΤΕ).

Ημερομηνία αποκοπής μερίσματος για τη χρήση 2016 ορίζεται η Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος. Η αποκοπή του δικαιώματος μερίσματος για τη χρήση 2016 έπεται της λήξης των παραγώγων, σειράς Ιουνίου.

Δικαιούχοι του εν λόγω μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι ως Μέτοχοι της Εταιρείας κατά την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 (Record Date).

Ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος είναι η Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017.

 Επισημαίνεται ότι : (i) η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, και (ii) η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας έχει τη δυνατότητα να  αποφασίσει διαφορετικά από τα παραπάνω, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τον Κανονισμό του Χ.Α.



ΔΕΗ Α.Ε.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση

Σχετικά με τη δανειοδότηση της Εταιρείας από τις Ελληνικές Τράπεζες, η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει ότι νέα γραμμή χρηματοδότησης ύψους € 200 εκατ. υπό τη μορφή Κοινοπρακτικού Ομολογιακού δανείου έχει κατ' αρχάς εγκριθεί από τις τέσσερις Ελληνικές Συστημικές Τράπεζες και την Attica Bank.

Αναμένεται η αποστολή των όρων στη ΔΕΗ, οι οποίοι θα υποβληθούν προς έγκριση στο ΔΣ της Εταιρίας, προκειμένου στη συνέχεια να συναφθεί η σχετική δανειακή σύμβαση.

Αθήνα, 1 Μαρτίου 2017


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text