Αρχική | Εταιρίες | Ελληνικές Εταιρίες | Ποιοι ψάχνουν το θησαυρό Βγενόπουλου

Ποιοι ψάχνουν το θησαυρό Βγενόπουλου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ποιοι ψάχνουν το θησαυρό Βγενόπουλου

«Ο μπαμπάς σας έφυγε φτωχός» δήλωσε στα παιδιά του η δεύτερη σύζυγός του, Ρίτα Σουβατζόγλου - Με εξώδικο απάντησε ο γιος του Φίλιππος ζητώντας απογραφή σπιτιών, εταιρειών, καταθέσεων, συμμετοχών και επενδύσεων

Στην οδό Πάρνηθος 10 στην Εκάλη μεταφορείς αμπαλάρουν συνεχώς πράγματα και τα τοποθετούν σε κούτες κάτω από άκρα μυστικότητα. Παρά τη διακριτικότητα που προσπαθούν όλοι να επιδείξουν, οι γείτονες αντιλαμβάνονται τα φορτηγά να πηγαινοέρχονται αναρωτώμενοι τι ακριβώς συμβαίνει. 

Η Αρετή (Ρίτα) Σουβατζόγλου, η σύζυγος και εξ απορρήτων συνεργάτιδα τού άλλοτε ισχυρού άνδρα της MIG, Ανδρέα Βγενόπουλου, κινείται πλέον μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου. Η επίσημη εκδοχή είναι ότι ακολουθεί την κόρη της Αλεξάνδρα Βαλετοπούλου -παιδί που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο-, η οποία βρίσκεται εκεί για σπουδές Ιατρικής, μια που προοριζόταν για στέλεχος του νοσοκομείου «Υγεία» στο οποίο μέχρι πριν από μερικούς μήνες ηγείτο η μητέρα της. Φίλοι της οικογένειας μιλούν για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην τελευταία σύζυγο του μεγαλοεπιχειρηματία και τα δύο παιδιά του. Τον 22χρονο Φίλιππο, τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με τη Ρουμάνα Στεφανία Αντρέεα και τη 17,5 ετών Μελίνα που απέκτησε από τη σχέση του με τη Βρετανίδα Τζιλ Μπεντ.

Η διαμάχη ξεκίνησε το βράδυ του θανάτου του Ανδρέα Βγενόπουλου. Ενός ομολογουμένως αιφνίδιου και περίεργου θανάτου. Εκείνο το Σάββατο η Μελίνα ήταν φιλοξενούμενη στο σπίτι του πατέρα της. Το νεαρό κορίτσι είχε βγει με φίλους του έξω, όταν συνέβη κάτι περίεργο: ο πατέρας της δεν της είχε τηλεφωνήσει, όπως συνήθιζε να κάνει προκειμένου να της υποδείξει να μην αργήσει να γυρίσει. «Μάλλον βλέπει τηλεόραση και έχει ξεχαστεί», σχολίασε κάποια στιγμή στους φίλους της. Ετσι, αφού επέστρεψε στο σπίτι σχετικά νωρίς, πριν προλάβει να βγάλει τα ρούχα της και πάει για ύπνο έτρεξε να αγκαλιάσει τον Ανδρέα Βγενόπουλο που παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή τηλεόραση έχοντας ένα ipad πλάι του. Τον αγκάλιασε και από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα κατάλαβε... Ηταν παγωμένος και δεν αντέδρασε.

Διαβάστε την συνέχεια από την πηγή.

Πηγή: protothema.gr

20

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text