Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ παλινδρομεί πέριξ του σημαντικού επιπέδου στήριξης-αντίστασης των 800 μονάδων

Ο ΓΔ παλινδρομεί πέριξ του σημαντικού επιπέδου στήριξης-αντίστασης των 800 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ικανοποιητική για τους longs θεωρούμε την σημερινή συνεδρίαση (Πέμπτης, 15/6) καθώς ο ΓΔ σημειώνει αυτή τη στιγμή, 3.40 μμ, πολύ μικρή πτώση -0,40% κατερχόμενος κατά 3 μονάδες κάτω από το επίμαχο επίπεδο των 800 μονάδων που κατόρθωσε να κατακτήσει οριακά, κατά μια μονάδα, χθές. Με άλλα λόγια ο ΓΔ μάλλον κατοχυρώνει το χθεσινό του επίτευγμα παρά υπαναχωρεί.

Για να πούμε ότι υπαναχωρεί, θα πρέπει να χάσει το μισό της από τα μέσα Μαίου ανόδου κλείνοντας κάτω των 782 μονάδων, ή να το στρογγυλέψουμε, κάτω των 780 μονάδων.

Οσο λοιπόν ο ΓΔ θα κινείται πάνω από τις 780 μονάδες, θα είναι αναπόφευκτο ένα ράλι ή μια πλαγιοανοδική πορεία προς τις 900 μονάδες.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το 100% με μετοχές ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές

Πτωτικό είναι σήμερα το πλάτος της αγοράς με τα 2/3 των μετοχών να κινούνται αρνητικά και το 1/3 θετικά ενώ μόνον μια μετοχή σημειώνει μεταβολή μεγαλύτερη του ±3%, η ΑΤΤ με θετική μεταβολή.

Η μετοχή της ημέρας : Είναι μεν αρκετές μετοχές που σημειώνουν αυτή τη στιγμή νέα υψηλά έτους αλλά καμία δεν μας εντυπωσιάζει στον βαθμό ώστε να την ονομάσουμε μετοχή της ημέρας.

Νέα υψηλά έτους καταγράφουν αυτή τη στιγμή οι, ΑΤΤ, ΕΛΠΕ, ΛΑΜΔΑ, ΦΡΛΚ και ΜΟΗ.

Συσσωρεύσεις διακρίνουμε σε ΓΡΙΒ και εκ δευτέρου σε ΛΑΜΔΑ ενώ διανομές δεν διακρίνουμε σε καμία μετοχή. Οι ΜΠΕΛΑ και ΑΡΑΙΓ διακινούν σήμερα μεγάλους όγκους αλλά δεν φαίνεται προς το παρόν αν πρόκειται για συσσωρεύσεις ή διανομές καθώς η μεταβολή της τιμής τους είναι ελάχιστη.

Γενικά, η σημερινή συνεδρίαση δεν μας δίνει ιδιαίτερες συγκινήσεις.

 

Θα επανέλθουμε στις 6.00 μμ οπου θα δούμε αν ο ΓΔ θα έχει μπορέσει να κρατήσει τις 800 μονάδες.



 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text