Αρχική | Αναλυτές | Η αγορά σε καθημερινή παρακολούθηση - Συνδρομητικές σελίδες του eurocapital.gr

Η αγορά σε καθημερινή παρακολούθηση - Συνδρομητικές σελίδες του eurocapital.gr

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η αγορά σε καθημερινή παρακολούθηση - Συνδρομητικές σελίδες του eurocapital.gr

Από σήμερα ενεργοποιούνται και πάλι οι συνδρομητικές σελίδες της EuroCapital. Με την ευκαιρία αυτή, όλοι οι παλαιοί συνδρομητές των σελίδων, έχουν δωρεάν πρόσβαση στις σελίδες της EuroCapital, αλλά και στις συνδρομητικές σελίδες του κου Δημήτρη Δημόπουλου, για ένα μήνα (έως και την 26/7/2017)!

Στις συνδρομητικές σελίδες της EuroCapital θα μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά:

 • την εξέλιξη του “απόλυτου συστήματος συναλλαγών”
 • την εξέλιξη του χαρτοφυλακίου του απόλυτου συστήματος
 • την προσέγγιση “σημάτων αγοράς” ή “σημάτων πώλησης” και την ενημέρωση όταν αυτά συμβαίνουν
 • σχολιασμό για την πορεία της αγοράς
 • σχολιασμό για την πορεία της οικονομίας

Ο Γιάννης Σιάτρας, ο οποίος συνήθως σχολιάζει τις συνδρομητικές σελίδες της EuroCapital, είναι οικονομολόγος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των επενδύσεων από το 1990. Υπήρξε ιδρυτής και εκδότης του περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ (1990-2004) και Διευθύνων Σύμβουλος της EuroCapital ΑΕΕΔ (1998 – 2016), ενώ είναι πιστοποιημένος ως σύμβουλος επενδύσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (2006). Είναι μελετητής της οικονομικής ιστορίας και της ιστορίας του ελληνικού Χρηματιστηρίου και συγγραφέας σχετικών βιβλίων και άρθρων.

Στις συνδρομητικές σελίδες του κυρίου Δημήτρη Δημόπουλου, θα μπορείτε να παρακολουθείτε καθημερινά:

 • σχολιασμό για την πορεία της αγοράς από την πλευρά της Τεχνικής Ανάλυσης (δύο σχόλια: ενδοημερήσιο και μετασυνεδριακό σχόλιο)
 • την εξέλιξη του χαρτοφυλακίου τεχνικής ανάλυσης
 • σχόλια και σήματα αγοράς ή σήματα πώλησης για κατ' ιδίαν μετοχές

Δείτε τις αποδόσεις των Χαρτοφυλακίων των αναλυτών

Ο Δημήτρης Δημόπουλος είναι οικονομολόγος, πρώην τραπεζικός και τεχνικός αναλυτής. Είναι ο κατ' εξοχήν συγγραφέας βιβλίων Τεχνικής Ανάλυσης στην Ελλάδα. Συνεργάζεται με τη EuroCapital από το 1997.

Η κανονική τιμή των συνδρομητικών σελίδων, έχει ως εξής: α) Για τις σελίδες του κ. Δημήτρη Δημόπουλου: € 115 για ένα έτος - € 65 για έξι μήνες. β) Για τις σελίδες της EuroCapital (Γιάννης Σιάτρας): € 125 για ένα έτος - € 70 για έξι μήνες.

Για όσους εγγραφούν έως και την 10η Ιουλίου 2017, θα υπάρξει έκπτωση 50% στην τιμή της κάθε συνδρομής. Δηλαδή, η τιμή συνδρομών θα έχει ως εξής:

α) Για τις σελίδες του κ. Δημήτρη Δημόπουλου: € 57,5 για ένα έτος - € 32,5 για έξι μήνες. β) Για τις σελίδες της EuroCapital (Γιάννης Σιάτρας): € 62,5 για ένα έτος - € 35 για έξι μήνες.

(ο χρόνος της συνδρομής θα αρχίσει από τις 27 Ιουλίου 2017)

Για όσους εγγραφούν μεταξύ 10 και 26 Ιουλίου 2017, θα υπάρξει έκπτωση 30% στην τιμή της κάθε συνδρομής. Δηλαδή, η τιμή συνδρομών θα έχει ως εξής:

α) Για τις σελίδες του κ. Δημήτρη Δημόπουλου: € 80 για ένα έτος - € 45 για έξι μήνες. β) Για τις σελίδες της EuroCapital (Γιάννης Σιάτρας): € 87 για ένα έτος - € 49 για έξι μήνες.

(ο χρόνος της συνδρομής θα αρχίσει από τις 27 Ιουλίου 2017)

Από την 27η Ιουλίου 2017, θα ισχύσουν οι κανονικές τιμές. Από την ημερομηνία αυτή θα επανέλθει η έκπτωση που ανέκαθεν ίσχυε (-20%) για όσους εγγραφούν συνδρομητές και στις δύο σελίδες, για ένα έτος (συνολική τιμή € 192).

Οι εκπτώσεις κατά το διάστημα έως και 26 Ιουλίου ισχύουν και για τους ήδη συνδρομητές των σελίδων. Δηλαδή, άσχετα του πότε λήγει η τρέχουσα συνδρομή τους, μπορούν να την ανανεώσουν από τώρα με τις παραπάνω εκπτωτικές τιμές. Η ανανέωση θα ισχύσει κανονικά από την ημερομηνία που θα λήξει η τρέχουσα συνδρομή.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
 • email Αποστολή άρθρου
 • print Εμφάνιση εκτύπωσης
 • Plain text Προβολή ώς Plain Text