Αρχική | Πολιτική | Κοινωνία | Lidl Hellas: Στήριξε διατροφικά 12.000 μαθητές σε 72 σχολεία της Αττικής

Lidl Hellas: Στήριξε διατροφικά 12.000 μαθητές σε 72 σχολεία της Αττικής

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Lidl Hellas: Στήριξε διατροφικά 12.000 μαθητές σε 72 σχολεία της Αττικής

Τη δράση «Δεκατιανό στο Σχολείο» των Υπουργείων Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που αναπτύχθηκε με σκοπό την παροχή και διανομή υγιεινών δεκατιανών γευμάτων σε μαθητές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της Αττικής, στήριξε η Lidl Hellas.

Σύμφωνα με σχετικλη ανακοίνωηση, κριτήρια επιλογής των σχολικών μονάδων αποτέλεσαν η έλλειψη κυλικείου εντός του σχολικού συγκροτήματος και πρόσφατα στατιστικά στοιχεία των προγραμμάτων της Ανθρωπιστικής Κρίσης, που αποτυπώνουν τις κοινωνικές και οικονομικές δυσχέρειες ανά γεωγραφική περιοχή.

Συγκεκριμένα η Lidl Hellas διένειμε τη σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε (Οκτώβριο 2016 – Ιούνιο 2017) 240.000 παστέλια και 226.000 συσκευασίες «Κριτσινάκια Χρυσός Μύλος» σε 72 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τη σίτιση 12.000 μαθητών. Το συνολικό κόστος της ενέργειας ανήλθε σε περισσότερα από 367.000 Ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «στη Lidl Hellas δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα διατροφικής ασφάλειας, διατηρώντας αυστηρά πρότυπα ποιοτικών ελέγχων και στηρίζοντας, ως συνεργάτες μας, επιλεγμένους Έλληνες προμηθευτές, απ’ όλη την Ελλάδα. Στόχος μας ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας: να τους δίνουμε την ελπίδα, τη χαρά και την ικανοποίηση ότι στις δύσκολες στιγμές τους δεν είναι μόνοι. Είμαστε κοντά τους, είμαστε πολλοί και η καρδιά μας χτυπά μαζί με τη δική τους».


Πηγή: liberal.gr

22

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text