Αρχική | Εταιρίες | Ελληνικές Εταιρίες | ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αύξησε το ποσοστό της στις εταιρείες Νέα Οδός και Κεντρική Οδός

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αύξησε το ποσοστό της στις εταιρείες Νέα Οδός και Κεντρική Οδός

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αύξησε το ποσοστό της στις εταιρείες Νέα Οδός και Κεντρική Οδός

Την αύξηση του ποσοστού συμμετοχής της στις εταιρείες Νέα Οδός Α.Ε. και Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας Ανώνυμη Εταιρεία Παραχώρησης (Κεντρική Οδός)  σε 78,59% και 66,66% αντίστοιχα, ανακοίνωσε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Η Νέα Οδός είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει την μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης "Ιόνια Οδός". Πρόκειται για τον οδικό άξονα μήκους 380 χλμ. περίπου, που περιλαμβάνει τον ομώνυμο αυτοκινητόδρομο "Ιόνια Οδός" μήκους 196 χλμ. από Αντίρριο έως Ιωάννινα (Ανισόπεδος Κόμβος με Εγνατία Οδό και  τμήμα του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. μήκους περίπου 172,5 χλμ. από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεταμόρφωσης έως τη Σκάρφεια, μετά τα Καμένα Βούρλα.

Η Κεντρική Οδός είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης "Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος – Ε65".

Πρόκειται  για τον οδικό άξονα 231 χλμ. από ημικόμβο με Π.Α.Θ.Ε. στο ύψος του Α/Κ Θερμοπυλών έως τον ανισόπεδο κόμβο με Εγνατία οδό μετά την Οξύνεια (συνολικό μήκος 174 χλμ.), περιλαμβάνοντας τη διαχείριση και συντήρηση του τμήματος του Π.Α.Θ.Ε. από τη Σκάρφεια μέχρι τις Ράχες (συνολικό μήκος 57 χλμ.).


Πηγή : capital.gr

23

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text