Αρχική | Πολιτική | Δημόσια Διοίκηση | Ετοιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την κινητικότητα στο δημόσιο

Ετοιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την κινητικότητα στο δημόσιο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ετοιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την κινητικότητα στο δημόσιο

Με συνέντευξη θα επιλέγονται οι μόνιμοι γενικοί γραμματείς στο Δημοσίο ενώ αύριο θα παρουσιαστεί στους θεσμούς η πλατφόρμα για την κινητικότητα στο δημόσιο. 

Αυτό ανέφερε κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης μετά το ραντεβού της αρμόδιας Υπουργού με τους Θεσμούς που ολοκληρώθηκε πριν λίγο.

"Από τα Υπουργεία τα ποσοστά της αξιολόγησης είναι ικανοποιητικά" σημείωσε το ίδιο στέλεχος, προσθέτονταε με νόημα πως όσοι προϊστάμενοι δεν συμμετάσχουν δεν μπορέσουν να "μπουν" στις επόμενες κρίσεις, άρα θα παραμείνουν στάσιμοι.

Την ίδια ώρα, ανέφερε πως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχουν εκδοθεί σε ΦΕΚ τα προεδρικά διατάγματα με τα νέα οργανογράμματα των Υπουργείων. Έντος του Νοεμβρίου αναμένεται να έχουν κλείσει τα προαπαιτούμενα, εξήγησε. 

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, για τους μόνιμους γενικούς γραμματείς οι θέσεις θα προκηρυχθούν τον Νοέμβριο. Μετά την υποβολή των βιογραφικών θα υπάρξει και διαδικασία προφορικών συνεντεύξεων για 10 άτομα που θα επιλεγούν ανά Υπουργείο για να περάσουν στη φάση των συνεντεύξεων. 

Τέλος, για την κινητικότητα, αναμένεται ότι η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα βάση της οποίας θα γίνει η διαδικασία ξεκινήσει αύριο.


Πηγή : tovima.gr

23

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text