Αρχική | Χρηματιστήριο | Διεθνείς Αγορές | Στα υψηλά τριών εβδομάδων διατηρείται ο χρυσός

Στα υψηλά τριών εβδομάδων διατηρείται ο χρυσός

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Στα υψηλά τριών εβδομάδων διατηρείται ο χρυσός

Οι τιμές του χρυσού κινούνται κοντά σε υψηλό τριών εβδομάδων που άγγιξαν στην προηγούμενη συνεδρίαση, υποστηριζόμενες από αβεβαιότητα σχετικά με τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις των ΗΑ, οδεύοντας στην πρώτη εβδομαδιαία άνοδο σε τέσσερις εβδομάδες.

Η spot τιμή του χρυσού παραμένει αμετάβλητη στα 1285,28 η ουγγιά και καταγράφει κέρδος άνω του 1% στην εβδομάδα.

Την Πέμπτη, άγγιξε το υψηλότερο επίπεδο από τις 20 Οκτωβρίου στα  1288,34 δολάρια η ουγγιά. Τα συμβόλαια χρυσού των ΗΠΑ λήξης Δεκεμβρίου μειώνονται κατά 0,1% στα  1285,80 δολάρια η ουγγιά.

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Γερουσίας των ΗΠΑ παρουσίασαν την Πέμπτη ένα φορολογικό σχέδιο που διαφέρει από την εκδοχή της Βουλής των Αντιπροσώπων σε πολλά βασικά μέτωπα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο διαμορφώνεται ο φορολογικός συντελεστής, η φορολογική μείωση για κρατικούς και τοπικούς φόρους και ο φόρος ακίνητης περιουσίας.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα πολύτιμα μέταλλα, το παλλάδιο υποχωρεί 0,4% στα 1006,50 δολάρια η ουγγιά αφού άγγιξε νωρίτερα το υψηλότερο επίπεδο από το 2001 και τα 1026,10 δολάρια η ουγγιά την Πέμπτη. Κερδίζει περίπου 1,1% την εβδομάδα. Το ασήμι αυξάνεται κατά 0,1% στα 17,016 δολάρια ουγγιά. Έχει κερδίσει 1,1% στην εβδομάδα και οδεύει στην πρώτη εβδομαδιαία αύξηση σε τέσσερις εβδομάδες. Η πλατίνα υποχωρεί 0,2% στα 935,40 δολ. η ουγγιά και αυξάνεται κατά 1,8% από τις αρχές της εβδομάδας. (ΠΗΓΗ: iForex)

 

Πηγή: capital.gr

24

 

 

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text