Αρχική | Εταιρίες | Ελληνικές Εταιρίες | Νέες επενδύσεις στην εστίαση από Vivartia

Νέες επενδύσεις στην εστίαση από Vivartia

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Νέες επενδύσεις στην εστίαση από Vivartia

Της Δήμητρας Μανιφάβα

Μέσα από την αναβάθμιση των περιφερειακών αεροδρομίων, τους αυτοκινητοδρόμους, αλλά και τα εμπορικά κέντρα, ουσιαστικά μέσα από τα σημεία αυξημένης τουριστικής κίνησης, περνά η ανάπτυξη του κλάδου εστίασης της Vivartia. Η στόχευση στα παραπάνω σημεία που έγινε το 2017 θα συνεχιστεί και το 2018 με νέες επενδύσεις.

Ειδικότερα, μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2018 θα ολοκληρωθεί η δημιουργία καταστημάτων της Vivartia σε τέσσερις ΣΕΑ (Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών), κάτι που σημαίνει ότι ο όμιλος θα έχει πλέον συνολική παρουσία σε 26 ΣΕΑ με 14 Olympus Plaza/everest και 12 Goody’s Burger House/Flocafe Espresso Room, καλύπτοντας ουσιαστικά το μεγαλύτερο τμήμα των κεντρικών οδικών αξόνων της χώρας.

Το νέο έτος θα συνεχιστεί επίσης η ανακαίνιση υφιστάμενων, αλλά και η δημιουργία νέων καταστημάτων στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που έχουν παραχωρηθεί στη Frapport. Μάλιστα, στα αεροδρόμια έχουν αναπτυχθεί και νέα σήματα από την Vivartia και συγκεκριμένα το Megusto, το Juice Box και το Vintage Food Trucks. Το 2018 ο όμιλος προγραμματίζει την ενίσχυση της παρουσίας του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου με τα σήματα Goody’s Burger House και Megusto, καθώς και με τα νέα It’s all Greek και Street Food.

Κατάστημα υπό το σήμα It’s all Greek πρόκειται να λειτουργήσει η Vivartia στις αρχές του 2018 και στο ΜcArthurGlen Athens, καθώς και στο Smart Park, τα δύο εκπτωτικά χωριά στα Σπάτα. Σημειώνεται ότι η Vivartia έχει ήδη παρουσία εκεί με καταστήματα Flocafe Espresso Room, La Pasteria και Goody’s. Παράλληλα, ο όμιλος συνεχίζει το στρατηγικό του σχεδιασμό για ενίσχυση της εξωστρέφειας έχοντας σήμερα παρουσία σε 11 χώρες. Στο πλαίσιο αυτό, το 2017 προχώρησε σε νέες συμφωνίες με στρατηγικούς συνεργάτες σε Μεγάλη Βρετανία, Κύπρο, Σαουδική Αραβία και Μάλτα.

Εντός Ελλάδος, ο όμιλος το 2017 προχώρησε στη δημιουργία και ανακαίνιση 59 καταστημάτων σε όλη τη χώρα επεκτείνοντας το δίκτυό του σε κομβικά σημεία. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν το νέο Flocafe Espresso Room στον Πύργο Κηφισιάς, το νέο Goody’s Burger House στη Μύκονο, καθώς και το νέο Everest στη Ζάκυνθο. Τέλος, μες στον τρέχοντα μήνα ολοκληρώθηκε η κατασκευή καταστημάτων με σήματα του κλάδου εστίασης της Vivartia σε τέσσερις ΣΕΑ.


Πήγη: kathimerini.gr

25

Έντυπη

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text