Αρχική | Εταιρίες | Ελληνικές Εταιρίες | Οι μικρές εταιρείες το γυρίζουν σε... blockchain

Οι μικρές εταιρείες το γυρίζουν σε... blockchain

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Οι μικρές εταιρείες το γυρίζουν σε... blockchain

Της Lauren Gensler.

Προφανώς ακόμη και οι εταιρείες παγωμένου τσαγιού δεν έχουν ανοσία στον πυρετό των κρυπτονομισμάτων. 

Την Πέμπτη, η Long Island Iced Tea Corporation ανακοίνωσε ότι θα μετατοπίσει το επίκεντρο της δραστηριότητάς της από τα ροφήματα στην εξερεύνηση και επένδυση στην τεχνολογία blockchain. Θα αλλάξει επίσης το όνομά της σε Long Blockchain Corporation.

Η μετοχή αντέδρασε με "άλμα" 500% στα νέα.

"Η τεχνολογία Blockchain αλλάζει θεμελιωδώς τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις πραγματοποιούν συναλλαγές και η εταιρεία θα προσπαθήσει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή αυτής της δυναμικής βιομηχανίας, κυνηγώντας ενεργά τις ευκαιρίες", ανέφερε η εταιρεία στη νέα ιστοσελίδα της. Σημείωσε ότι βρίσκεται ακόμη στα προκαταρκτικά στάδια της εξεύρεσης συγκεκριμένων ευκαιριών.

Σε συνδυασμό με την αλλαγή της επωνυμίας της, η εταιρεία που εδρεύει στο Farmingdale της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι σκοπεύει να ζητήσει από το Nasdaq να αλλάξει το σύμβολο της μετοχής της. Έχει επίσης αγοράσει την διεύθυνση www.longblockchain.com.

Καθώς η τιμή του bitcoin έχει εκτοξευτεί φέτος κατά 1.800% συγκεντρώνοντας πάνω της τους επενδυτικούς προβολείς, οι μικρές εταιρείες βρίσκουν τρόπους να πάρουν μέρος στη μανία. Πάρτε για παράδειγμα την Nova Lifestyle, μια εταιρεία επίπλων, της οποίας η μετοχή αυξήθηκε κατά 21% στον απόηχο της ανακοίνωσης μιας νέας θυγατρικής που ονομάζεται "I Design Blockchain Technology Inc." Μια εταιρεία fintech που ονομάζεται Longfin επιδόθηκε σε ράλι αυτή την εβδομάδα όταν εξαγόρασε μια εταιρεία blockchain. Μια εταιρεία βιοτεχνολογίας, η Bioptix, μετονομάστηκε σε Riot Blockchain και είπε ότι θα επενδύσει στα κρυπτονομίσματα και το blockchain.

Η Long Island Iced Tea Corp., η οποία έχει μόλις 19 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και κατέγραψε πωλήσεις 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι, δεν θα ρίξει "μαύρη πέτρα" στα κρύα αφεψήματα. Θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται την επιχείρηση παγωμένου τσαγιού ως θυγατρική.

Η εταιρεία δεν απάντησε σε αιτήματα για σχόλια μέσω email ή τηλεφώνου.


Πηγή: capital.gr

24

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text