Αρχική | Εταιρίες | Ελληνικές Εταιρίες | Η Ergo απορρόφησε την Αγροτική Ασφαλιστική

Η Ergo απορρόφησε την Αγροτική Ασφαλιστική

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η Ergo απορρόφησε την Αγροτική Ασφαλιστική

Τη δημιουργία ενός ενιαίου ηγετικού ασφαλιστικού οργανισμού με την επωνυμία Ergo Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρεία, σηματοδοτεί η ολοκλήρωση της νομικής συγχώνευσης των εταιρειών Ergo ΑΕΕ Ζημιών, Ergo ΑΕΕ Ζωής και Αγροτική Ασφαλιστική Α.Ε. με απορρόφηση της δεύτερης και της τρίτης εταιρείας από την πρώτη.

Η Ergo Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρεία συνιστά πλέον έναν ασφαλιστικό οργανισμό ικανό να εγγυηθεί και να διασφαλίσει στους ασφαλισμένους και στους συνεργάτες του την παροχή σύγχρονων ασφαλιστικών προϊόντων σε όλους τους κλάδους ασφαλίσεων, γενικών, ζωής και υγείας.

Η Ergo Ασφαλιστική αξιοποιώντας το κύρος, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την οικονομική ισχύ μιας παγκόσμιας ασφαλιστικής δύναμης, όπως ο όμιλος Munich Re - Ergo, προσβλέπει στην περαιτέρω ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της αποτελεσματικότητάς της, αλλά και στην αντιμετώπιση και αξιοποίηση των προκλήσεων του μέλλοντος.

Ο ασφαλιστικός όμιλος Ergo αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές δυνάμεις στην Ευρώπη με ευρωστία και φερεγγυότητα. Εχει παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες στην Ευρώπη και την Ασία στις οποίες πάνω από 40 εκατ. πελάτες εμπιστεύονται τις υπηρεσίες, την εμπειρία και την ασφάλεια του ομίλου Ergo και της μητρικής της Munich Re. Το 2016 τα συνολικά ασφάλιστρα του ομίλου Ergo ανήλθαν σε 17,2 δισ. ευρώ, ενώ οι αποζημιώσεις που κατέβαλε στους ασφαλισμένους του ξεπέρασαν τα 16 δισ. ευρώ. Η επένδυση του ομίλου Ergo στην Ελλάδα αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του στις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης η Ergo ενισχύει σημαντικά τη θέση της στην ελληνική αγορά και καταλαμβάνει ηγετική θέση στον κλάδο γενικών ασφαλίσεων. Με αφορμή την ολοκλήρωση της συγχώνευσης ο CEO του ομίλου Ergo στην Ελλάδα κ. Θεόδωρος Κοκκάλας εξέφρασε τη βαθιά ικανοποίησή του για την επιτυχή ολοκλήρωσή της, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, σημειώνοντας ότι «η Ergo στην Ελλάδα καθίσταται πλέον μια ακόμη μεγαλύτερη και ισχυρότερη ασφαλιστική δύναμη, η οποία διαθέτει την αξιοπιστία, την τεχνογνωσία και την οργάνωση ενός διεθνούς ομίλου».


Πήγη: kathimerini.gr

25

Έντυπη

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text