Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ ασταμάτητος πλησιάζει τις 850 μονάδες

Ο ΓΔ ασταμάτητος πλησιάζει τις 850 μονάδες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Απορημένους μας αφήνει και σήμερα (Παρ, 12/1) η αγορά, ενθουσιασμένους μεν για την ανοδική της δύναμη αλλά και ανησυχούντες για επικείμενη οξεία διόρθωση, καθώς ο ΓΔ εντείνει την υπεραγορασμένη κατάστασή του σημειώνοντας και σήμερα νέα υψηλά έτους 2018 με μικρή άνοδο (+0,30%, στις 849 μονάδες στις 3.45 μμ) με μέτριους τζίρους (70 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με επίσης επίμονα ανοδικούς τους ξένους δείκτες, ιδίως τους σημαντικότερους όλων, τους αμερικανικούς.

Ο ΓΔ συμπληρώνει σήμερα ράλι ύψους σχεδόν 150 μονάδων ή +21% από τον πυθμένα Νοεμβρίου των 700 μονάδων και εμείς ακόμα περιμένουμε να δούμε μια ουσιαστική διόρθωση που θα εξομάλυνε την υπεραγορασμένη κατάσταση.

Οσο ανεβαίνει η αγορά, εμείς δεν θα πουλάμε. Θα προχωρήσουμε στις πρώτες πωλήσεις μας εάν ο ΓΔ μετά από μερικά σκαμπανεβάσματα στα ψηλά, διαγράψει 2-3 τοπικούς πυθμένες του οποίους να διασπάσει καθοδικά. Προς το παρόν περιμένουμε.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις.

Μετοχές

Αυτή τη στιγμή τα 2/3 των μετοχών κινούνται ανοδικά και το 1/3 καθοδικά αλλά μόνον μια μετοχή η ΣΕΝΕΡ ξεπερνά οριακά την άνοδο του +3% ενώ καμία μετοχή δεν ξεπερνά την κάθοδο χειρότερη του -2%.

Η μετοχή της ημέρας : καμία μετοχή δεν αξίζει σήμερα τέτοιο τίτλο αφού καμία δεν σημειώνει μεγάλη άνοδο με μεγάλους όγκους σε καίριο σημείο του διαγραμματός της.

Σήματα αγορών με καλή άνοδο +2,68% αλλά με μικρούς όγκους δίνει σήμερα ο ΦΡΛΚ.

Υψηλά/χαμηλά : νέα υψηλά έτους σημειώνουν σήμερα οι, ΦΡΛΚ, ΕΥΔΠΑ, ΣΕΝΕΡ, ΧΑΚΟΡ, ΕΛΛ, ΕΥΡΩΒ, ΠΛΑΙΣ, ΕΥΑΠΣ, ΝΗΡ, ΑΛΦΑ, ΜΥΤΙΛ, ΔΕΗ και ΑΡΑΙΓ, και νέα χαμηλά καμία.

Συσσωρεύσεις / διανομές : Συσσωρεύσεις διακρίνουμε πρώτιστα σε ΕΥΔΑΠ και δεύτερον σε ΜΥΤΙΛ και ΣΕΝΕΡ, ενώ διανομές δεν διακρίνουμε σε καμία μετοχή. Γενικά, η σημερινή συνεδρίαση δεν έχει περιστατικά σε κατιδίαν μετοχές, εκτός την διάσπαση του ΦΡΛΚ και τους μεγάλους όγκους της ΕΥΔΑΠ. Απλά, η ανοδική ορμή σπρώχνει τις τιμές των μετοχών προς τα πάνω, και όσες διορθώνουν, υποχωρούν με μικρές πτώσεις και μικρούς όγκους.


Θα επανέλθουμε στις 6.00 μμ.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text