Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Trastor: Απόκτηση τεσσάρων εταιρειών με ιδιόκτητα κτίρια γραφείων

Trastor: Απόκτηση τεσσάρων εταιρειών με ιδιόκτητα κτίρια γραφείων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Trastor: Απόκτηση τεσσάρων εταιρειών με ιδιόκτητα κτίρια γραφείων

Η Trastor ΑΕΕΑΠ, σε συνέχεια της από 07.03.2019 ανακοίνωσης της, ανακοίνωσε σήμερα ότι, μετά και την πλήρωση των σχετικών αιρέσεων, ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 100% των μετοχών τεσσάρων ανωνύμων εταιρειών με ιδιόκτητα κτίρια γραφείων σε Αθήνα, Μαρούσι, Κηφισιά και Αργυρούπολη συνολικής επιφάνειας 21.700 τ.μ περίπου.

Το τίμημα για την απόκτηση των μετοχών των τεσσάρων εταιρειών ανήλθε σε €16.309.924 ενώ η αξία των στοιχείων ενεργητικού των αποκτηθέντων εταιρειών ανέρχεται σε €27.800.000.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Τάσος Καζίνος, δήλωσε σχετικά: "Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για εμάς, καθώς ολοκληρώσαμε με επιτυχία μια ιδιαίτερα σύνθετη και απαιτητική επένδυση ύψους 27,8 εκατ. Ευρώ. Είναι η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επένδυση της Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π. και η πρώτη που ολοκληρώσαμε μέσω της απόκτησης εταιρειών. Αποδεικνύουμε, κατ’ αυτόν τον τρόπο, στην πράξη την ικανότητά μας να ολοκληρώνουμε επενδύσεις μεγάλου μεγέθους και υψηλής πολυπλοκότητας. Συνεχίζουμε να υπηρετούμε με συνέπεια τη στρατηγική μας, επενδύοντας στο θετικό momentum της αγοράς των ακινήτων, με εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας."
Αθήνα, 7 Μαΐου 2019

Πηγή:www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text