Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Συνεργασία Public Business - ΟΠΑΠ

Συνεργασία Public Business - ΟΠΑΠ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Συνεργασία Public Business - ΟΠΑΠ

Το Public Business, η ομάδα εταιρικών πελατών του Public, προχώρησε σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠΟΠΑΠ -1,14%, αναλαμβάνοντας την παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού και υπηρεσιών για όλο το δίκτυο των καταστημάτων του.

Η συμφωνία της ομάδας B2B του Public -Public Business- με μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής της χώρας περιλαμβάνει την κάλυψη αναγκών του δικτύου του OΠAΠ σε περισσότερα από 4.000 σημείαπανελλαδικά, προσφέροντας συγχρόνως ανταγωνιστικές τιμές και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

«Αντιλαμβανόμαστε την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη της αγοράς για ποιοτικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό και γραφική ύλη καθώς και συνοδευτικών υπηρεσιών και για αυτό έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε για τους εταιρικούς πελάτες μας ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές μέσα από κεντρικές συμφωνίες και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Ήδη η ομάδα Public Business εξυπηρετεί 133.000 ΑΦΜ μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων και εξελίσσει συνεχώς τις υποδομές και τα εργαλεία της, με στόχο να παρέχει την πιο σύγχρονη εμπειρία και εξυπηρέτηση, τόσο ηλεκτρονικά όσο και μέσω των φυσικών καταστημάτων Public», είπε σχετικά ο B2B Director του Public, Κώστας Tσακάλης.

Μέσα από τη νέα αυτή B2B συμφωνία του Public, δίνεται η δυνατότητα στους συνεργάτες OΠAΠ να επωφεληθούν από ένα σύνολο προϊόντων, προνομίων και εξατομικευμένων υπηρεσιών του Public.

Τo Public Business διαθέτει πολλαπλά κανάλια πώλησης (eshop, φυσικά καταστήματα και call center) και διευρυμένο κωδικολόγιο στις επαγγελματικές σειρές προϊόντων τεχνολογίας αλλά και γραφικής ύλης, με προϊόντα που διασφαλίζουν μέγιστες οικονομικές επιλογές.

Πηγή:www.euro2day.gr
Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text