Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ διέσπασε καθοδικά σήμερα (Τετάρτη, 8/5/2019) το Χαμηλό Κλείσιμο 20 ημερών των 745 μονάδων εισερχόμενος σε πιθανή καθοδική μεσοπρόθεσμη τάση

Ο ΓΔ διέσπασε καθοδικά σήμερα (Τετάρτη, 8/5/2019) το Χαμηλό Κλείσιμο 20 ημερών των 745 μονάδων εισερχόμενος σε πιθανή καθοδική μεσοπρόθεσμη τάση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Δυσμενής για τους buy and hold επενδυτές ήταν η σημερινή συνεδρίαση με τον ΓΔ να κλείνει με μεγάλη πτώση -2,10% με αυξημένους τζίρους 62 εκατ και με τους διεθνείς δείκτες επίσης σε νέα χαμηλά 20 ημερών.

 

 

Στο γράφημα φαίνεται πως ο ΓΔ διέσπασε σήμερα, Τετάρτη, το Χαμηλό Κλείσιμο 20 ημερών των 745 μονάδων και γι αυτό το λόγο το Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο πούλησε τις μισές θέσεις από όλες τις μετοχές του.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο της Πέμπτης, 9/5/2019

 

Το ΤΧ σήμερα δεν θα κάνει πράξεις. Οι έπόμενες πωλήσεις θα γίνουν στο καθοδικό γύρισμα της πρώτης επόμενης αποτυχημένης ανοδικής αντίδρασης του ΓΔ και οι τελευταίες πωλήσεις στο νέο χαμηλό μετά την αποτυχία της ανοδικής αντίδρασης.

Ωστόσο, αν ο ΓΔ σταματήσει να δείχνει αδυναμία και  αντιδράσει άμεσα πολύ δυνατά ανακτώντας το μισό της πρόσφατης καθοδικής αναστροφής δηλαδή, ανακτώντας τις 460 μονάδες, θα αρχίσουμε να εξετάζουμε το ενδεχόμενο να επαναγοράσουμε τις πωληθείσες μετοχές έστω και σε υψηλότερες τιμές.

 

Οσο ο ΓΔ θα κινείται κάτω των 760 μονάδων, εμείς θα είμαστε μάλλον απαισιόδοξοι ότι θα ακολουθήσει περίοδος ταλαιπωρίας, βραχεία ή μακρά, στο ΧΑ.

 

Ο κ. Δημόπουλος επιστρέφει από 4ήμερη άδεια αργά σήμερα και το αυριανό σχόλιο Παρασκευής θα μεταδοθεί κανονικά κατά τις 4.00 μμ. Επίσης, μεσα στο Σαββατοκύριακο θα αναρτήσουμε τα αποτελέσματα εισηγμένων 2018 μετά σχολιασμού.

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text