Αρχική | Χαρτοφυλάκια | Απόλυτο Σύστημα | Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 9/5/2019

Απόλυτο σύστημα συναλλαγών - Δελτίο της 9/5/2019

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Απόλυτο σύστημα συναλλαγών -  Δελτίο της 9/5/2019

Πτώση 1,94% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης (ΓΔ) του Χρηματιστηρίου κλείνοντας στις 728,62 μονάδες. Η συνολική αξία των συναλλαγών, ήταν 53,4 εκατομμύρια ευρώ. Η καθαρή αξία των συναλλαγών ήταν 49,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα "πακέτα" συναλλαγών ήταν 3,64 εκατομμύρια ευρώ. Ο μέσος όρος 20 συνεδριάσεων έφθασε τα 50,4 εκατομμυρια, ενώ ο μέσος όρος 200 συνεδριάσεων έφθασε τα 39 εκατομμύρια ευρώ.

Η Χρηματιστηριακή Αγορά επιστρέφει στα επίπεδα του Απριλίου, πέφτοντας κάτω από τις 730 μονάδες χάνοντας ότι είχε κερδίσει από την αρχή του έτους. Το αρνητικό κλίμα στην διεθνείς αγορές συνεχίζεται και τα ταμπλο σε  Ευρώπη, Αμερική και Ασία βυθίζονται στο “κόκκινο χρώμα”. Ο Γενικός Δείκτης, δείχνει την αδυναμία του μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις και σε αγορές με τεράστια μεταβλητότητα και αστάθεια.
Θετικό γεγονός, παρόλα αυτά αξίζει να αναφερθεί η ανακοίνωση του οίκου Moody’s, όπου κρίνει ως πιστωτικά θετική την πρόωρη αποπληρωμή των δανείων προς το ΔΝΤ, γεγονός που θα μειώσει τις δαπάνες σε τόκους της χώρας.

Οι απώλειες του τραπεζικού κλάδου ήταν αρκετά μεγάλες: ΕΥΡΩΒ (-3,97%), ΕΤΕ(-1,05%), ΑΛΦΑ(-1,85%), ΠΕΙΡ(-8,34%).

Ο Κινητός Μέσος Όρος (ΚΜΟ-200) του ΓΔ, βρίσκεται στις 681,66 μονάδες και μειώνεται με ρυθμό 0,18 μονάδες την ημέρα.Ο Γενικός Δείκτης, όπως φαίνεται και στο παρακάτω διάγραμμα, βρίσκεται πάνω από τον ΚΜΟ-200 και η απόσταση μεταξύ τους είναι 6,44%. Οι ενδείξεις του Απόλυτου Συστήματος, μας διατηρούν "Εντός Αγορές" σε όλες τις παραλλαγές.

Πτώση 3,23% σημείωσε ο Τράπεζικός Δείκτης (ΔΤΡ), ο οποίος έκλεισε στις 578,3 μονάδες. Ο Κίνητός μέρος όρος (ΚΜΟ-200) του ΔΤΡ, βρίσκεται στις 555,52 μονάδες και υποχωρεί με ρυθμό 0,48 μονάδες την ημέρα. Ο ΔΤΡ βρίσκεται πάνω από τον ΚΜΟ-200 και η απόσταση τους είναι 3,94% (με βάση την τιμή του ΔΤΡ). Οι ενδείξεις του Απόλυτου Σύστηματός, μας διατηρούν "Εντός Αγοράς, σε όλες τις παραλλαγές έκτός από τους "Εξομαλυντές" 3 και 5 ημερών.(Δείτε το σχετικό αρχείο)


Το εκπαιδευτικό χαρτοφυλάκιο του απόλυτο συστήματος σημείωσε πτώση κατά 2,28%.

Δείτε τη σημερινή αποτίμηση του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου του Απόλυτου Συστήματος

Δείτε τη σημερινή αποτίμηση του Εκπαιδευτικού Χαρτοφυλακίου Σταθερών Μηνιαίων Καταβολών

 

 

Δείτε το διάγραμμα σε link

 

Από τα (μπλε) links στο κάτω μέρος του πίνακα, δείτε τα σήματα των πράξεων και την εφαρμογή των παραλλαγών του "απόλυτου συστήματος" στον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.


Διαγράμματα Χαρτοφυλακίων

Χαρτοφυλάκιο Απόλυτου συστήματος

 

Χαρτοφυλάκιο Σταθερών Καταβολών

 

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text