Αρχική | Χρηματιστήριο | Εισηγμένες Εταιρίες | Η Folli Follie θέλει να μπλοκάρει την κατάσχεση του 1,8 εκατ. ευρώ

Η Folli Follie θέλει να μπλοκάρει την κατάσχεση του 1,8 εκατ. ευρώ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η Folli Follie θέλει να μπλοκάρει την κατάσχεση του 1,8 εκατ. ευρώ

Στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων θα βρεθούν για μία ακόμη φορά οι δικηγόροι της Folli Follie. Αύριο στις 12:30 στο κτίριο 5 εκδικάζεται η αίτηση ανακοπής της εταιρείας κατά της απόφασης 2049/19 που δικαίωνε μικροεπενδυτές της εισηγμένης.

Με εκείνη την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών οι επενδυτές, μέλη της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών, είχαν κερδίσει την συντηρητική κατάσχεση των λογαριασμών της Folli Follie έως του ποσού των 1,8 εκατ. ευρώ.

Όπως είχε μεταδώσει την Παρασκευή το Capital.gr:

Τη δέσμευση λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων της Folli Follie, έως του ποσού του 1,8 εκατ. ευρώ με την επίδοση της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών στην ασφαλιστική AIG και στις τράπεζες, ζητούν 56 επενδυτές μέλη της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών. Έχει προηγηθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία διατάσσεται η συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της Folli Follie, της οικογένειας Κουτσολιούτσου και του Ορκωτού Ελεγκτή αυτής, για το ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ.

Αυτή είναι η πρώτη επίδοση της απόφασης εις χείρας τρίτων ενώ θα ακολουθήσει νέο κύμα την ερχόμενη Δευτέρα. Ωστόσο το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση και πόσο άμεσα θα δεσμευθούν τα ποσά θα φανεί μέσα στις επόμενες οχτώ ημέρες. Η AIG αλλά και όσοι άλλοι τρίτοι στους οποίους θα επιδοθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ανακοπές.

Η απόφαση έχει εκτελεστό χαρακτήρα, ωστόσο το ερώτημα είναι εάν θα βρεθούν χρήματα στους λογαριασμούς της εταιρείας.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text