Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Συνεχίζεται η έρευνα στην Creta Farms

Συνεχίζεται η έρευνα στην Creta Farms

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Συνεχίζεται η έρευνα στην Creta Farms

Η Creta Farms συνεχίζει τον έλεγχο χωρίς διακοπή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται, η εταιρεία, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, έχει ζητήσει ειδικό έλεγχο από την PriceWaterhouseCoopers (εφεξής "Ελεγκτικός Οίκος") προκειμένου να διερευνηθεί ο ισχυρισμός του κου. Κ. Δομαζάκη περί χρηματοδοτήσεως της Εταιρείας σύμφωνα με την από 02/04/2019 επιστολή του προς τον Ορκωτό Ελεγκτή της Εταιρείας, κο. Ν. Βουνισέα (KPMG).

Η Εταιρεία συνεχίζει τον έλεγχο χωρίς καμία διακοπή, αναζητώντας στοιχεία προ 15ετίας απευθείας από τραπεζικά ιδρύματα και οποιαδήποτε άλλη πηγή μπορεί να προσκομίσει σχετικά στοιχεία.

Ο Ελεγκτικός Οίκος βάσει των διαθέσιμων προσκομισθέντων στοιχείων και εξετάζοντας τα αρχεία της Εταιρείας δεν επιβεβαιώνει τους αρχικούς ισχυρισμούς του κου. Κ. Δομαζάκη.

Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία συνεχίζει την εις βάθος έρευνα παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες του ελέγχου που έγκεινται στο γεγονός ότι στο σύνολο τους τα στοιχεία αφορούν παραστατικά ήδη αρχειοθετημένα από τις Τράπεζες και σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω της αυξημένης αυστηρότητας του τραπεζικού πλαισίου για την παροχή τραπεζικών πληροφοριών. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξευρεθούν τα απαιτούμενα στοιχεία προς τεκμηρίωση των συναλλαγών με οποιοδήποτε διαθέσιμο τρόπο.

Κατά την παρούσα χρονική στιγμή, αναμένουμε απαντήσεις σε ήδη υποβληθέντα αιτήματα από δύο τραπεζικούς οργανισμούς. Με την προϋπόθεση ότι θα λάβουμε την έγκαιρη απόκριση από τους τραπεζικούς οργανισμούς σχετικά με τα αιτηθέντα στοιχεία, εκτιμούμε ότι έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί το τελικό πόρισμα του Ελεγκτικού Οίκου.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text