Αρχική | Χρηματιστήριο | Εισηγμένες Εταιρίες | Profile: Αναβάθμιση της τραπεζικής πλατφόρμας FMS.next

Profile: Αναβάθμιση της τραπεζικής πλατφόρμας FMS.next

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Profile: Αναβάθμιση της τραπεζικής πλατφόρμας FMS.next

Τη νέα γενιά του καταξιωμένου τραπεζικού συστήματος FMS.next, που παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη των απαιτήσεων PSD2 και Open Banking, διαθέτοντας τις κατάλληλες API διασυνδέσεις, παρουσίασε η Profile Software.

Με αυξανόμενο αριθμό διεθνών εγκαταστάσεων, η τραπεζική πλατφόρμα FMS.next έχει αναβαθμιστεί σημαντικά με την απαιτούμενη λειτουργικότητα για πλήρη συμμόρφωση στις κανονιστικές οδηγίες του PSD2 καθώς και του Open Banking (Ηνωμένο Βασίλειο). Εξασφαλίζει ολοκληρωμένη διασύνδεση σε τράπεζες και Fintech οργανισμούς, με διεθνή τραπεζικά δίκτυα, προσφέροντας ανταλλαγή πληροφοριών και πραγματοποίηση συναλλαγών, σε ένα ασφαλές, αξιόπιστο και επεκτάσιμο περιβάλλον.

Η λύση περιλαμβάνει έτοιμο σύνολο APIs για τη συμμόρφωση με τις βασικές απαιτήσεις των οδηγιών (directives), εφαρμόζοντας όλα τα πρότυπα ασφαλείας για έλεγχο γνησιότητας και διαχείριση συγκατάθεσης (consent management). Επιπλέον, μέσω administration και development portals που προσφέρονται στις Τράπεζες και στους τρίτους παρόχους αντίστοιχα, η Τράπεζα έχει τον πλήρη έλεγχο των προϊόντων που διαθέτει και του τρόπου χρήσης τους από τρίτους.

Το FMS.next εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά ανταποκρινόμενο επιτυχώς στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες του κλάδου. Προσφέρει multi-channel δυνατότητες, ψηφιακές πληρωμές καθώς και δυναμικό onboarding το οποίο βασίζεται σε ευέλικτα workflows που υποστηρίζουν οποιαδήποτε ανάγκη επιβεβαιώσεων και ελέγχων. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη τόσο σε cloud όσο και SaaS περιβάλλον.

Η Profile Software διαθέτει ήδη σημαντική διεθνή παρουσία που διευρύνεται συνεχώς, μέσω και της συστηματικής επένδυσης στην εξέλιξη των συστημάτων που αναπτύσσει, ώστε να παρέχουν έγκαιρη κάλυψη των νέων τάσεων υποστηρίζοντας ολοκληρωμένα τις απαιτήσεις των τραπεζικών και Fintech οργανισμών.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text