Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Ανανεώθηκε η σύμβαση της Intalot στο Μαρόκο

Ανανεώθηκε η σύμβαση της Intalot στο Μαρόκο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ανανεώθηκε η σύμβαση της Intalot στο Μαρόκο

Την επέκταση της σύμβασης με την κρατική λοταρία αθλητικού στοιχηματισμού του Μαρόκου, τη La Marocaine des Jeux et des Sports (MDJS), εξασφάλισε η θυγατρική του Ομίλου Intralot, Intralot Maroc.

Έπειτα από διαγωνιστική διαδικασία, η Intralot Maroc εξασφάλισε νέο συμβόλαιο, διάρκειας, 8+2 ετών, με την κρατική λοταρία του Μαρόκου, με έναρξη του νέου έργου την 1η Ιανουαρίου 2020, για την παροχή της συνολικής διαχείρισης και λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών λοταρίας, αθλητικού στοιχηματισμού και στιγμιαίων λαχείων σε όλα τα κανάλια λιανικής, διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας

Η ανανέωση της σύμβασης αποτελεί εξαιρετικά θετική εξέλιξη για τον ελληνικό όμιλο καθώς λόγω του σημαντικού εύρους υπηρεσιών που η Intralot προσφέρει στην Marocaine des Jeux et des Sports (MDJS).

Στην ανακοίνωσή της προς το Χρηματιστήριο, η Intralot αναφέρει πως "ανακοινώνει την υπογραφή της νέας σύμβασης της INTRALOT Maroc, θυγατρικής του Ομίλου INTRALOT που λειτουργεί ως Προμηθευτής Τυχερών Παιχνιδιών στο Μαρόκο, με την La Marocaine Des Jeux et des Sports (MDJS), την κρατική λοταρία αθλητικού στοιχηματισμού του Μαρόκου, μετά από διεθνή διαγωνιστική διαδικασία, για την παροχή της συνολικής διαχείρισης και λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών λοταρίας, αθλητικού στοιχηματισμού και στιγμιαίων λαχείων σε όλα τα κανάλια λιανικής, διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας. Η σύμβαση αφορά σε αρχική συμφωνία για οκτώ χρόνια, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι δύο επιπλέον χρόνια, με έναρξη του νέου έργου την 1η Ιανουαρίου, 2020.

Με το νέο συμβόλαιο, η INTRALOT Maroc, η οποία προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην MDJS από το 2010, θα συνεχίσει να προμηθεύει τον Οργανισμό με προηγμένα τερματικά λοταρίας και λύσεις λογισμικού και να παρέχει τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες στον Οργανισμό, τους λιανικούς πωλητές και τους παίκτες, ενώ θα σχεδιάσει και υλοποιήσει τη στρατηγική μάρκετινγκ για να συμβάλει στην περαιτέρω εξέλιξη των παιχνιδιών και της αγοράς. Επιπλέον, θα επεκτείνει το δίκτυο λιανικής της MDJS σε 1.600 POSκαι θα αναπτύξει περαιτέρω τα κανάλια πωλήσεων της MDJS, ώστε να βελτιωθεί η απόδοσή τους και η εμπειρία των παικτών σε όλα τα κανάλια.

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT δήλωσε: "Η MDJS είναι ένας πολύτιμος πελάτης της INTRALOT την τελευταία δεκαετία και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μας ανατέθηκε ένα νέο συμβόλαιο για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη παρουσία μας στο Μαρόκο. Αυτή η συμφωνία αποτελεί ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο στη μακροχρόνια συνεργασία μας και απεικονίζει την εμπιστοσύνη της κρατικής λοταρίας αθλητικού στοιχηματισμού στις λύσεις επόμενης γενιάς της INTRALOT, οι οποίες θα εξασφαλίσουν μακροχρόνια καινοτομία και ανάπτυξη για την MDJS, παράγοντας τελικά επιπλέον έσοδα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας του Μαρόκο".

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text