Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Συνεχίζεται και σήμερα (Τετ, 24/7/19) το διστακτικό pullback του ΓΔ προς τα υψηλά έτους των 900 μονάδων

Συνεχίζεται και σήμερα (Τετ, 24/7/19) το διστακτικό pullback του ΓΔ προς τα υψηλά έτους των 900 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Χωρίς να μας ενθουσιάζει, ικανοποιητική κρίνουμε την σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ σημειώνει νέα μικρή άνοδο +0,40% (στις 873 μονάδες, στις 4.30 μμ) με μέτριο τζίρο και με πολύ ευνοϊκό διεθνές περιβάλλον.

Στο γράφημα φαίνονται οι προσπάθειες του ΓΔ να ανατρέψει την μεγάλη -6.66% απότομη μετεκλογική διόρθωση.¨Ηδη έχει σχηματίσει ανοδική σειρά 3 ανερχομένων πυθμένων, των Β,Η,Ι, και δύο ανερχομένων κορυφών, Ζ και Ε, και επιπλέον έχει περάσει πάνω από τον μέσον άξονα των 867 μονάδων του μηνιαίου εύρους του των 837-894 μονάδων φανερώνοντας ανοδική προδιάθεση.

 

Η ανοδική τάση της αγοράς κοντεύει να αποκατασταθεί πλήρως  και εμείς με την πρώτη δυνατή ανοδική συνεδρίαση, θα ενισχύσουμε τις μετοχικές μας θέσεις.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ σήμερα δεν θα κάνει πράξεις.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή οι 6 στις 10 μετοχές ενώ 4 μετοχές, οι ΓΕΚΤ, ΕΛΛΑΚ, ΔΕΗ και ΑΒΑΞ, σημειώνουν μεγάλες ανόδους από +3% έως +6%, ενώ μόνον μια, ο ΟΛΠ, σημειώνει μεγάλη πτώση λίγο χειρότερη του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : είναι δύο, οι κατασκευαστικές ΕΛΛΑΚΤΩΡ και ΓΕΚΤΕΡΝΑ που πετυχαίνουν μεγάλες ανόδους περίπου +5,50% η καθεμιά με μεγάλους όγκους στον ΕΛΛΑΚΤ, και σε νέα υψηλά έτους αμφότερες.

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών ή πωλήσεων με διασπάσεις έγκυρων αντιστάσεων ή στηρίξεων.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι, ΙΝΛΟΤ, ΣΕΝΕΡ και ΠΛΑΙΣ.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν σήμερα οι, ΕΛΛΑΚΤ, ΔΕΗ, ΑΒΑΞ και ΙΝΤΚΑ.

Ο τραπεζικός δείκτης ΔΤΡ σημειώνει σήμερα μια ανεπαρκή άνοδο +0,20% λίγο πάνω από την σημαντική στήριξη των 730 μονάδες (τρέχουσα τιμή 750).

Θα επανέλθουμε αύριο σε απροσδιόριστη ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text