Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ πλησιάζει απειλητικά σήμερα (Παρ, 26/7/2019) την αντίσταση – υψηλό κλείσιμο έτους 2019 των 894 μονάδων

Ο ΓΔ πλησιάζει απειλητικά σήμερα (Παρ, 26/7/2019) την αντίσταση – υψηλό κλείσιμο έτους 2019 των 894 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ημέρα αναμονής θεωρούμε την σημερινή με τον ΓΔ να κερδίζει οριακά +0,40% (στις 889 μονάδες στις 3.15 μμ) με μέτριο τζίρο (60 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο) και με τους κύριους διεθνείς δείκτες σε ανοδική τάση.

Στο γράφημα βλέπουμε την ευνοϊκή για συνέχιση της ανοδικής τάσης εικόνα του ΓΔ, ο οποίος με μια μικρή άνοδο 5 μονάδων ή +0,85%, θα μπορέσει να πετύχει νέο υψηλό έτους με συνέπεια την πιθανή ανάπτυξη νέου ανοδικού κύματος προς τις 1000 μονάδες αυτή τη φορά.

Η αισιοδοξία μας θα εγκαταλειφθεί εάν ο ΓΔ γυρίσει άσχημα καθοδικός και διασπάσει καθοδικά τον κυλιόμενο πυθμένα Ι των 867 μονάδων.

 

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ δεν θα κάνει σήμερα πράξεις. Θα ενισχύσει οριακά τις ήδη μεγάλες θέσεις του εάν ο ΓΔ έκλεινε με μεγάλη άνοδο άνω του +1,50%.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 2/3 των εμπορεύσιμων μετοχών με μέση ελάχιστη εμπορευσιμότητα 10.000 ευρώ ημερησίως, και καθοδικά το 1/3 ενώ μόνον μια μετοχή η ΕΤΕ, πετυχαίνει μεγάλη άνοδο λίγο πάνω από +3% ενώ καμία μετοχή δεν χάνει χειρότερα του -1,50%.Η έλλειψη μετοχών με μεγάλες μεταβολές τιμής δείχνει ότι η σημερινή συνεδρίαση είναι αναμονής-ανάπαυλας.

Η μετοχή της ημέρας : καμία μετοχή δεν αξίζει σήμερα τέτοιο τίτλο.

Σήματα αγορών με ανοδική διάσπαση έγκυρης αντίστασης δεν δίνει σήμερα καμία μετοχή. Ομοίως και πωλήσεων.

Τείνουν να δώσουν τέτοια σήματα αγορών οι ΠΛΑΙΣ και ΕΤΕ ενώ τείνει να διασπάσει ανοδικά το αγκίστρι του ο ΟΛΠ.

Μόνον μια μετοχή τείνει να δώσει σήματα πωλήσεων με καθοδική διάσπαση έγκυρης στήριξης και είναι ο ΙΚΤΙΝ.

Νέα υψηλά έτους πετυχαίνουν σήμερα οι, ΑΒΑΞ, ΙΝΤΚΑ, ΕΛΠΕ, ΚΟΥΕΣ, ΙΑΤΡ και ΕΛΧΑ.

Τέλος, ο ΔΤΡ σημειώνει σήμερα ικανοποιητική άνοδο +1,30% απομακρυνόμενος από το επικίνδυνο για καθοδική διάσπαση επίπεδο των 750 μονάδων και πλησιάζοντας τις 800 μονάδες τις οποίες αν διασπάσει ανοδικά θα επανέλθει σε ανοδική τάση (τρέχουσα τιμή 784 μονάδες).

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα, 29/7, ελπιζουμε πριν το κλείσιμο.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text