Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Τιτάν: Η 19/8 ημερομηνία παύσης της διαπραγμάτευσης των μετοχών στο Χ.Α.

Τιτάν: Η 19/8 ημερομηνία παύσης της διαπραγμάτευσης των μετοχών στο Χ.Α.

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τιτάν: Η 19/8 ημερομηνία παύσης της διαπραγμάτευσης των μετοχών στο Χ.Α.

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το αίτημά της Titan Cement International SA σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς των υπολοίπων κοινών ονομαστικών μετοχών και προνομιούχων μετοχών εκδόσεως της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, τις οποίες δεν απέκτησε μέσω της προαιρετικής δημόσιας πρότασης που υπέβαλε.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ως άνω έγκριση από το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κοινοποιήθηκε στην ΤΙΤΑΝ Cement International στις 02.08.2019, ενώ ως ημερομηνία παύσης της διαπραγμάτευσης των Μετοχών ΤΙΤΑΝ στο Χρηματιστήριο Αθηνών ορίστηκε η 19.08.2019. Από την ίδια ημερομηνία, παύει και η δυνατότητα άσκησης του κατ’ άρθρο 28 του Νόμου δικαιώματος εξόδου, λόγω της διακοπής της διαπραγμάτευσης των Μετοχών ΤΙΤΑΝ.

Σημειώνεται ότι κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 01.08.2019, το Δικαίωμα Εξαγοράς αφορά στην απόκτηση 4.521.978 Κοινών Μετοχών και 563.879 Προνομιούχων Μετοχών (στο εξής από κοινού οι "Σχετικές Μετοχές"), με αντάλλαγμα, κατ’ επιλογή του οικείου κατόχου Σχετικών Μετοχών:

(α) είτε (i) μία Μετοχή του Ανταλλάγματος για κάθε μία Κοινή Μετοχή, είτε (ii) €19,64 τοις μετρητοίς για κάθε μία Κοινή Μετοχή (στο εξής το "Αντάλλαγμα σε Μετρητά Κοινής Μετοχής"), και

(β) είτε (i) μία Μετοχή του Ανταλλάγματος για κάθε μία Προνομιούχο Μετοχή, είτε (ii) €18,98 τοις μετρητοίς για κάθε μία Προνομιούχο Μετοχή (στο εξής το "Αντάλλαγμα σε Μετρητά Προνομιούχου Μετοχής", και από κοινού με το Αντάλλαγμα σε Μετρητά Κοινής Μετοχής, το "Χρηματικό Αντάλλαγμα").

Σημειώνεται ότι η TITAN Cement International θα αναλάβει την καταβολή των δικαιωμάτων εκκαθάρισης, υπέρ της Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία (στο εξής η "ΕΛ.Κ.Α.Τ.") που άλλως βαρύνουν τους κατόχους Σχετικών Μετοχών.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text