Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ γυρίζει σήμερα (Παρ, 9.8.2019) καθοδικά προς το προχθεσινό χαμηλό διμήνου των 837 μονάδων

Ο ΓΔ γυρίζει σήμερα (Παρ, 9.8.2019) καθοδικά προς το προχθεσινό χαμηλό διμήνου των 837 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Καθόλου ενθαρρυντική δεν είναι η σημερινή συνεδρίαση. Ο ΓΔ αυτή τη στιγμή (4.10 μμ) υποχωρεί κατά -0,60%, στις 841 μονάδες) με μικρό τζίρο (40 εκατ αναμενόμενα στο κλείσιμο)και με πισωγυρίσματα προς τα χαμηλά διμήνου και στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Στο γράφημα φαίνεται η στροφή του ΓΔ προς την γραμμή λαιμού – χαμηλό 2μήνου των 837 μονάδων του σχηματισμού της «διπλής κεφαλής» η οποία γραμμή αν διασπασθεί καθοδικά σε τιμές κλεισίματος, θα είναι πιθανή η κατάβαση προς τις 800 μονάδες.

 

Τα πράγματα χειροτερεύουν και εμείς θα πάρουμε τα μέτρα μας ως εξής :

Στρατηγική για το κλείσιμο

Εάν ο ΓΔ κλείσει σήμερα κάτω από την γραμμή λαιμού των 837,50 μονάδων, το ΤΧ θα μειώσει περαιτέρω την μετοχική του έκθεση από 60% σε 50-55% πουλώντας τυχαίως από τις μετοχές του.

Μετοχές

Μόνον 8 μετοχές από τις 50 εμπορεύσιμες που παρακολουθούμε κινούνται αυτή τη στιγμή ανοδικά. Από τις καθοδικές μετοχές, 5 δευτερεύουσες, οι ΕΥΑΠΣ, ΑΒΑΞ, ΙΝΛΟΤ, ΜΙΓ και ΙΚΤΙΝ, χάνουν από -3% έως -4% ενώ καμία ανοδική μετοχή δεν κερδίζει πάνω από +1,50%.

Καμία μετοχή δεν δίνει σήμερα σήματα αγορών ή πωλήσεων με ανοδική ή καθοδική αντίστοιχα διάσπαση έγκυρης αντίστασης ή στήριξης.

Επίσης, καμία μετοχή δεν τείνει να δώσει τέτοια σήματα αγορών αλλά, 4 μετοχές, οι, ΚΡΙ, ΟΛΘ, ΕΛΛ και ΣΕΝΕΡ, βρίσκονται κοντά σε έγκυρες στηρίξεις και κινδυνεύουν να δώσουν τα αντίστοιχα σήματα πωλήσεων.

Καμία μετοχή δεν διακινεί σήμερα μεγάλους όγκους κάνοντας την συνεδρίαση να μοιάζει περισσότερο με αναμονής ή παγίωσης παρά με καθοδικής τάσης.

Τέλος, ο ΔΤΡ (-1,10%) τείνει να χάσει το ψυχολογικό όριο των 700 μονάδων (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 702), γεγονός που θα επιβεβαίωνε την μεσοπρόθεσμη καθοδική τάση στην οποία κινείται από τετραημέρου.

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα κατά τις 4.00 μμ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text