Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Inform Π. Λύκος: Εγκρίθηκε σχέδιο σύμβασης διάσπασης

Inform Π. Λύκος: Εγκρίθηκε σχέδιο σύμβασης διάσπασης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Inform Π. Λύκος: Εγκρίθηκε σχέδιο σύμβασης διάσπασης

Σχέδιο Σύμβασης Διάσπασης με απόσχιση κλάδου και ταυτόχρονη σύσταση νέας εταιρείας ενέκρινε στις 9 Αυγούστου το Διοικητικό Συμβούλιο της Inform Π. Λύκος.

Σύμφωνα με την εταιρική ανακοίνωση, η διάσπαση θα αφορά την απόσχιση του κλάδου παραγωγής, επεξεργασίας, ανάπτυξης και εμπορίας συστημάτων έντυπης πληροφορικής της IΝFORM στον οποίο περιλαμβάνονται τα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού ως αυτά εμφανίζονται στον ισολογισμό μετασχηματισμού του αποσχιζόμενου κλάδου της 30.06.2019. Από την 01.07.2019 μέχρι την ημερομηνία ολοκλήρωσης της διάσπασης, όλες οι πράξεις που διενεργούνται και αφορούν στον αποσχιζόμενο κλάδο θα θεωρούνται ως διενεργηθείσες για λογαριασμό της Επωφελούμενης.

Με την ολοκλήρωση της διάσπασης (την ημέρα καταχώρισης στο Γ.Ε.ΜΗ. της σχετικής εγκριτικής απόφασης της αρμόδιας Αρχής) επέρχονται τα ακόλουθα αποτελέσματα: α) ιδρύεται η Επωφελούμενη και η Διασπώμενη καθίσταται η μέτοχος αυτής λαμβάνοντας το σύνολο των μετοχών έκδοσης της Επωφελούμενης και ειδικότερα 4.313.000  κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας € 1,00 εκάστη και β) η Επωφελούμενη υποκαθίσταται ως καθολική διάδοχος στο σύνολο της μεταβιβαζόμενης σε αυτήν περιουσίας (ενεργητικό και παθητικό), όπως αυτή αποτυπώνεται στον ισολογισμό μετασχηματισμού του αποσχιζόμενου κλάδου και διαμορφώνεται μέχρι την ημέρα ολοκλήρωσης της διάσπασης.

Η ολοκλήρωση της διάσπασης τελεί υπό την αίρεση της κατά Νόμο απαιτούμενης έγκρισης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της INFORM, καθώς και της λήψης όλων των αναγκαίων εγκρίσεων από τις αρμόδιες Αρχές.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text