Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Folli Follie: Επιβεβαιώνει ότι διερευνά την πώληση της Links of London

Folli Follie: Επιβεβαιώνει ότι διερευνά την πώληση της Links of London

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Folli Follie: Επιβεβαιώνει ότι διερευνά την πώληση της Links of London

Επιβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωσή της η Folli Follie ότι έχει αναθέσει "στους Deloitte και Savigny Partners να διερευνήσουν την επιλογή μιας πλήρους πώλησης" της Links of London. Στην ίδια ανακοίνωση συμπληρώνει πως "έως εκεί εκτείνεται η εντολή τους αυτή την στιγμή". Και συνεχίζει λέγοντας πως "H Links of London παραμένει στη διαδικασία ενός σχεδίου ανάκαμψης, το οποίο η Εταιρεία συνεχίζει να υποστηρίζει".

Αναλυτικά, η πλήρης ανακοίνωση της Folli Follie έχει ως εξής:

H Eταιρεία έλαβε γνώση ορισμένων αναφορών στα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με την πιθανή πώληση της Links of London. Η Εταιρεία μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει αναθέσει στους Deloitte και Savigny Partners να διερευνήσουν την επιλογή μιας πλήρους πώλησης της επιχείρησης, αλλά έως εκεί εκτείνεται η εντολή τους αυτή την στιγμή. H Links of London παραμένει στη διαδικασία ενός σχεδίου ανάκαμψης, το οποίο η Εταιρεία συνεχίζει να υποστηρίζει.

Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR. Για τους σκοπούς του MAR και του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κ. Μανταλένα Κασιδιαροπούλου, του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text