Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Κυριακούλης: Έγκριση Δ.Σ. για λήψη έντοκου δανείου €1 εκατ. από την κ. Αρετή Κυριακούλη

Κυριακούλης: Έγκριση Δ.Σ. για λήψη έντοκου δανείου €1 εκατ. από την κ. Αρετή Κυριακούλη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κυριακούλης: Έγκριση Δ.Σ. για λήψη έντοκου δανείου €1 εκατ. από την κ. Αρετή Κυριακούλη

Η εταιρεία Κυριακούλης ανακοίνωσε ότι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, στις 22.08.2019, αποφάσισε ομόφωνα την παροχή άδειας για τη λήψη έντοκου δανείου για την αγορά σκαφών, ποσού 1 εκατ. Ευρώ, από τη μέτοχο και συνδεδεμένο μέρος κ. Αρετή Κυριακούλη.

Όπως ανακοινώθηκε, το δάνειο θα είναι διάρκειας 5 ετών, με ονομαστικό επιτόκιο 3% (σταθερό), περίοδο εκτοκισμού δωδεκάμηνη και με αποπληρωμή του κεφαλαίου εφάπαξ σε μια δόση την ημερομηνία λήξης της τελευταίας περιόδου εκτοκισμού, άνευ απαιτήσεως για εμπράγματες ή άλλου είδους εξασφαλίσεις.

Σημειώνεται ότι η δανείστρια κ. Αρετή Κυριακούλη είναι συνδεδεμένη με την εταιρεία ως βασική μέτοχος με ποσοστό 24,71% και ως συγγενής α' βαθμού του προέδρου του Δ.Σ. και διευθύνοντα συμβούλου κ. Θεοφάνη Κυριακούλη και του αντιπροέδρου του Δ.Σ. κ. Σπυρίδωνα Κυριακούλη.

Σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 100 του Ν.4548/18, εντός δέκα ημερών από την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης, μέτοχοι που εκπροσωπούν το 1/20 του μετοχικού κεφαλαίου μπορούν να ζητήσουν σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για να αποφασίσει αυτή για το ζήτημα της παροχής της άδειας.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text