Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Unibios: Το ΔΣ πιστοποιεί την καταβολή της ΑΜΚ - Δεν θα εκδοθεί ομολογιακό

Unibios: Το ΔΣ πιστοποιεί την καταβολή της ΑΜΚ - Δεν θα εκδοθεί ομολογιακό

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Unibios: Το ΔΣ πιστοποιεί την καταβολή της ΑΜΚ - Δεν θα εκδοθεί ομολογιακό

Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της εταιρίας Unibios ΑΕ Συμμετοχών ανακοινώνει ότι πιστοποιήθηκε η πλήρης καταβολή της ΑΜΚ που αποφασίσθηκε κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 19.10.2018. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε σε 3.750.555,60 ευρώ. Επίσης, το ΔΣ ανακοινώνει ότι με βάση σημερινή του απόφαση το μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο που αποφασίσθηκε και εγκρίθηκε κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας της 08.01.2018 δεν πρόκειται να εκδοθεί, διότι εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε η παραπάνω Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που εξυπηρετεί τους ίδιους και ευρύτερους σκοπούς.

Σημειώνεται ότι το παραπάνω μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο είχε εκδοθεί για να υποκαταστήσει το από 30.12.2016 μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο πού η έκδοση του είχε διακοπεί νωρίτερα όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία στις 02.05.2017.

Συμπληρωματικά, επισημαίνεται στους μετόχους ότι το μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο (με κατάργηση του Δικαιώματος Προτίμησης) που αποφασίσθηκε κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της 11.05.2015 και που εξουσιοδοτούσε το ΔΣ να εκδώσει το συγκεκριμένο ΜΟΔ είχε συγκεκριμένη περιορισμένη διάρκεια που έχει ήδη παρέλθει και έτσι δεν ισχύει πλέον, όπως αναφερόταν στην έκθεση του ΔΣ και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 11.5.2015 που ανακοινώθηκαν στους μετόχους. Με βάση τα παραπάνω, σήμερα, η εταιρεία δεν έχει σε εκκρεμότητα οποιαδήποτε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για αύξηση κεφαλαίου ή έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.

Πηγή: www.capital.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text