Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Ο ΓΔ γυρίζει σήμερα καθοδικά (περίπου -1,50%) αλλά χωρίς να χάνει τις 850 μονάδες ούτε την ανοδική του τάση

Ο ΓΔ γυρίζει σήμερα καθοδικά (περίπου -1,50%) αλλά χωρίς να χάνει τις 850 μονάδες ούτε την ανοδική του τάση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

 

Δεν μας ανησυχεί ιδιαίτερα η σημερινή διόρθωση της αγοράς καθώς ο ΓΔ (-1,48%, στις 856 μονάδες στις 4.00 μμ) δεν υπόκειται σε κάποιο αρνητικό συμβάν δηλαδή, δεν διασπά καθοδικά τον κυλιόμενο πυθμένα του των 853 μονάδων, ούτε τον ΕΚΜΟ30 των 850 μονάδων και ούτε τον μέσον άξονα των 830 μονάδων του μηνιαίου του εύρους.

Θα ανησυχήσουμε εάν ο ΓΔ χάσει δύο από τα ανωτέρω στηρίγματα.

 

Προς το παρόν διατηρούμε την υψηλή μετοχική μας έκθεση 80% την οποίαν θα ενισχύσουμε εάν ο ΓΔ διασπάσει ανοδικά το αγκίστρι Α των 874 μονάδων.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Το ΤΧ σήμερα δεν θα κάνει πράξεις.

Μετοχές

Από τις 50 εμπορεύσιμες μετοχές που παρακολουθούμε μόνον 5, οι ΦΡΙΓΟ, ΚΟΥΕΣ, ΙΚΤΙΝ, ΜΟΗ και ΟΠΑΠ, κινούνται ήπια θετικά ενώ από τις 45 αρνητικές οι 8, ΑΒΑΞ, ΕΤΕ, ΙΝΤΚΑ, ΜΙΓ, ΒΙΟ, ΔΕΗ, ΑΤΤ και ΛΑΜΔΑ, σημειώνουν μεγάλες πτώσεις από -3% έως -6,30% (ο ΑΒΑΞ).

Καμία μετοχή δεν δείχνει σήμερα ιδιαίτερη δύναμη (μεγάλη άνοδο άνω του +2% με μεγάλους όγκους άνω του μέσου όρου των κυλιομένων 10 ημερών και κοντά στο υψηλό διμήνου).

Ομοίως, καμία μετοχή δεν δείχνει σήμερα ιδιαίτερη αδυναμία με τις αντίστροφες των ανωτέρω ενδείξεων (μεγάλες πτώσεις με μεγάλους όγκους κοντά στα χαμηλά διμήνου).

Τις μεγαλύτερες σημερινές πτώσεις τις σημειώνουν σήμερα βέβαια οι τράπεζες (ΔΤΡ -3,33% αλλά με μικρό τζίρο και κοντά στα ψηλά μήνα).

Θα επανέλθουμε αύριο πιθανόν την ίδια περίπου ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text