Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Creta Farms: Εφτά επενδυτικά σχήματα έχουν καταθέσει ενδιαφέρον

Creta Farms: Εφτά επενδυτικά σχήματα έχουν καταθέσει ενδιαφέρον

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Creta Farms: Εφτά επενδυτικά σχήματα έχουν καταθέσει ενδιαφέρον

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, το απόγευμα της Πέμπτης η διοίκηση της Creta Farms γνωστοποιεί πως εφτά επενδυτικά σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν καταθέσει εγγράφως το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στην εταιρεία.

Η ανακοίνωση γίνεται στο πλαίσιο της «Έναρξης Διαδικασίας Υποβολής Οικονομικών προσφορών στο πλαίσιο της εξεύρεσης επενδυτή», ενώ η Creta Farms σημειώνει πως αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 20 Σεπτεμβρίου και όλα τα ενδιαφερόμενα σχήματα θα πρέπει να υποβάλλουν μη δεσμευτικές προσφορές και σχετικά συμπληρωματικά στοιχεία.

Παράλληλα, γνωστοποιεί ότι πέρα από τα εφτά επενδυτικά σχήματα, υπάρχει ενδιαφέρον και από έτερους υποψήφιους επενδυτές «οι οποίοι αναμένεται να προβούν σε έγγραφη και επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την ως άνω διαδικασία».

Αυξημένες πωλήσεις το α΄ εξάμηνο 2019

Αύξηση της τάξης του 3% παρουσίασε ο κύκλος εργασιών της Creta Farms το α' εξάμηνο του 2019, ξεπερνώντας το ποσό των 56 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την εταιρεία, η ανωτέρω αύξηση πωλήσεων αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένων των συνθηκών της αγοράς, όπου -σύμφωνα με στοιχεία της IRI Infoscan- παρατηρείται μείωση του ρυθμού ανάπτυξης.

Όπως τονίζεται, παρά τις πρωτοφανείς υψηλές τιμές πρώτων υλών που διαμορφώνονται στην ευρωπαϊκή αγορά, η εταιρεία κατάφερε να αντεπεξέλθει στο ιδιαίτερα αντίξοο επιχειρησιακό περιβάλλον, συγκρατώντας το κόστος παραγωγής σε ικανοποιητικά επίπεδα, γεγονός το οποίο συνέβαλε καθοριστικά στη διατήρηση ενός υψηλού για τα δεδομένα της αγοράς αποτελέσματος EBITDA.

Σημειώνεται, ότι η εταιρεία διατηρεί την ηγετική θέση της με μερίδιο αγοράς 25,5%.

Πηγή: www.liberal,gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text