Αρχική | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο | Τεχνικό Χαρτοφυλάκιο - Ελεύθερη πρόσβαση | Συνεχίζονται και σήμερα (Παρ, 13/9/19) οι προσπάθειες του ΓΔ να κρατηθεί πάνω από την στήριξη των 850 μονάδων

Συνεχίζονται και σήμερα (Παρ, 13/9/19) οι προσπάθειες του ΓΔ να κρατηθεί πάνω από την στήριξη των 850 μονάδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Τεχνικό ενδιαφέρον έχει η σημερινή συνεδρίαση καθώς ο ΓΔ (+0,40%, στις 854 μονάδες, στις 3.45 μμ) προσπαθεί να μην διασπάσει καθοδικά το χθεσινό κλείσιμο στο επίπεδο των 850 μονάδων όπου διέρχονται : η στήριξη του πυθμένα Ε, ο ΕΚΜΟ30 και ο μέσος άξονας της διακύμανσης 4 εβδομάδων.

Αν ο ΓΔ υποκύψει κάτω των 850 μονάδων, η διαγραμματική άποψή του θα γίνει αμφιλεγόμενη αλλά, αν κρατηθεί πάνω από αυτό το επίπεδο και στην συνέχεια διασπάσει ανοδικά το ΥΚ20 των 874 μονάδων (+2,50% από τώρα), τότε θα είναι πιθανό ένα θερμό – ανοδικό φθινόπωρο.

Στρατηγική για το κλείσιμο

Ούτε σήμερα θα κάνει πράξεις το ΤΧ.

Μετοχές

Ανοδικά κινούνται αυτή τη στιγμή τα 2/3 των εμπορεύσιμων μετοχών και καθοδικά το 1/3 ενώ μία μετοχή, η ΟΤΟΕΛ σημειώνει μεγάλη άνοδο άνω του +3% όπως και μια μετοχή, ο ΙΚΤΙΝ, σημειώνει μεγάλη πτώση χειρότερη του -3%.

Η μετοχή της ημέρας : Αναμφίβολα είναι η ΟΤΟΕΛ που σημειώνει μεγάλη άνοδο +9,40% με μεγάλους όγκους άνω των 150 χιλ τεμαχίων λόγω της χθεσινής ανακοίνωσης εξαιρετικών κερδών (+33%) α’ εξαμήνου 2019. Η μεσομακροχρόνια διαγραμματική εικόνα της ΟΤΟΕΛ είναι άριστη αν και βραχυχρονίως η μετοχή είναι υπεραγορασμένη.

ΙΚΤΙΝ : νέο χαμηλό έτους σημειώνει σήμερα ο ΙΚΤΙΝ επιδεινώνοντας άσχημα την διαγραμματική του εικόνα.

ΜΥΤΙΛ : χθες ανακοινώθηκαν τα αντιφατικά εξαμηνιαία αποτελέσματα του ομίλου (+38% τζίρος και -3% καθαρά κέρδη) αλλά η μετοχή έχει αποκτήσει εδώ και μερικές εβδομάδες  bearish διαγραμματική εμφάνιση. Σήμερα κάνει κάποια προσπάθεια αναστροφής (+1,20%).

Από τις μετοχές που χτυπήθηκαν κατά την λήγουσα εβδομάδα, τις ΜΟΗ, ΛΑΜΔΑ, ΤΕΝΕΡΓ, ΕΛΠΕ, ΠΡΟΦ και ΙΚΤΙΝ, οι 4 πρώτες, προσπαθούν φιλότιμα να αντιδράσουν ανοδικά, ιδίως η ΤΕΝΕΡΓ (+3% ) ενώ οι δυο τελευταίες συνεχίζουν την κατηφόρα, ιδίως ο ΙΚΤΙΝ (-5,50%).

Θα επανέλθουμε την Δευτέρα κατά την ίδιαν ώρα.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text