Coca-Cola HBC

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

COCA COLA - ΕΕΕ: Αύξηση των εσόδων σε ουδέτερη συναλλαγματική βάση κατά 3,4% εμφάνισε η Coca-Cola HBC για το πρώτο εξάμηνο του 2019, με την επίδραση στη συγκριτική βάση της ιδιαίτερα μεγάλης αύξησης που είχε σημειωθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2018. Ο όγκος πωλήσεων αυξήθηκε 2,2% στο πρώτο εξάμηνο. (εδώ)

Ο όγκος πωλήσεών της αυξήθηκε 2,2% (σ.σ. +2,4% στην κατηγορία των ανθρακούχων αναψυκτικών), οι πωλήσεις της σε αξία, σε ουδέτερη συναλλαγματική βάση ενισχύθηκαν κατά 3,4%, ξεπερνώντας τα 3,352 δις. ευρώ, ενώ τα έσοδα ανά κιβώτιο σε ουδέτερη συναλλαγματική βάση, σημείωσαν άνοδο 1,2% λόγω και της αύξησης των τιμών.

 

Σημαντική συμβολή πάντως στα αποτελέσματα είχαν οι νέες κυκλοφορίες προϊόντων. Όπως η Coca-Cola Energy που κυκλοφόρησε σε Ουγγαρία, Ιρλανδία και Ρουμανία και η Coca-Cola Plus Coffee που κυκλοφόρησε σε έξι αγορές περιλαμβανομένης της Ιταλίας, της Ελλάδας και της Τσεχικής Δημοκρατίας. Η εταιρεία πούλησε 49 εκατομμύρια κιβώτια καινοτόμων προϊόντων, γεύσεων και συσκευασιών και 4,5 ποσοστιαίες μονάδες της αύξησης του όγκου πωλήσεών οφειλόταν σε αυτές τις νέες κυκλοφορίες. (εδώ)

 

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα

Δείτε τους συνδέσμους για παλαιότερα τεύχη εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text