Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Μυτιληναίος: Εγκρίθηκε το Σχέδιο Συγχώνευσης των Δέλτα Ενεργειακή και ΜΟΒΑΛ

Μυτιληναίος: Εγκρίθηκε το Σχέδιο Συγχώνευσης των Δέλτα Ενεργειακή και ΜΟΒΑΛ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Μυτιληναίος: Εγκρίθηκε το Σχέδιο Συγχώνευσης των Δέλτα Ενεργειακή και ΜΟΒΑΛ

Δεδομένου ότι η Εταιρεία κατέχει το σύνολο των μετοχών των απορροφώμενων εταιρειών, δεν απαιτείται απόφαση των γενικών συνελεύσεων των θυγατρικών.

Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.  ανακοινώνει ότι στην από 30.08.2019 συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εγκρίθηκε το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης με απορρόφηση των 100% θυγατρικών της εταιρειών «ΔΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» και «ΜΟΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από την Εταιρεία.

Δεδομένου ότι η Εταιρεία κατέχει το σύνολο των μετοχών των απορροφώμενων εταιρειών, δεν απαιτείται απόφαση των γενικών συνελεύσεων των αυτών κατά παρέκκλιση από το άρθρο 14 του ν. 4601/2019, εφόσον οι συγχωνευόμενες εταιρείες εφαρμόσουν τις διατάξεις του άρθρου 35 παρ. 2 του ν. 4601/2019, ήτοι:

(α) έκαστη των συγχωνευόμενων εταιρειών θα προβεί στη δημοσιότητα του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4601/2019 ένα μήνα τουλάχιστον πριν από την συντέλεση της συγχώνευσης σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 18 και

(β) οι μέτοχοι της Εταιρείας έχουν δικαίωμα έναν (1) τουλάχιστον μήνα πριν τη συντέλεση της συγχώνευσης σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 18, να λαμβάνουν γνώση στην έδρα των συγχωνευόμενων εταιρειών των εξής εγγράφων:

(i) του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, (ii) των ετήσιων χρηματοοικονομικών καταστάσεων και των εκθέσεων διαχείρισης του διοικητικού συμβουλίου καθεμίας από τις εταιρείες που μετέχουν στη συγχώνευση των τριών (3) τελευταίων ετών, και (iii) της λογιστικής κατάστασης που έχει συνταχθεί με ημερομηνία 30.06.2019.

Το από 30.08.2019 Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης καταχωρίσθηκε στις 13.09.2019 στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με κωδικό αριθμό καταχώρισης 183541.

Πηγή: www.euro2day.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text