Αρχική | Διάφορα | Τεύχη 2018-2023 (Νο 199 έως Νο 253) | Χ&Α - 209 | Νέα εισηγμένων εταιριών

Νέα εισηγμένων εταιριών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Νέα εισηγμένων εταιριών

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: “Η άνοδος του ελληνικού χρηματιστηρίου είναι δικαιολογημένη. Η κεφαλαιοποίηση του ΧΑ σε σχέση με το ΑΕΠ είναι πολύ πίσω σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο κοντά στο 1/3. Το μέλλον είναι μπροστά μας” δήλωσε στο Bloomberg ο πρόεδρος του χρηματιστηρίου Σωκράτης Λαζαρίδης, σε ερώτηση για την άνοδο κατά 42% του Γενικού Δείκτη, κατά τη διάρκεια του 14ου συνεδρίου της ΕΧΑΕ στο Λονδίνο. Όπως συμπλήρωσε, η άνοδος σχετίζεται με την πολιτική που ακολουθείται, τις προσπάθειες των τραπεζών να μειώσουν τα κόκκινα δάνεια. (εδώ)

***

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:Η ψήφιση του σχεδίου “Ηρακλής”, είναι μία από τις αναμενόμενες εξελίξεις που θα μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν το “θετικό σενάριο” για την έξοδο της χρηματιστηριακής αγοράς από τη μετεκλογική στασιμότητα και αβεβαιότητα. Η δεύτερη είναι η αναμενόμενη αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από την Standard & Poor’s, κάτι που, αν συμβεί, θα ανακοινωθεί στις 25 Οκτωβρίου. Η προοπτική της αναβάθμισης φαίνεται -σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ- να δρομολογεί επαφές για την μεταβιβάσεις μετοχών μεταξύ ξένων χαρτοφυλακίων σε κλάδους, όπως τράπεζες, κατασκευές, ενέργεια, μέταλλα, λιανικές πωλήσεις, τυχερά παιχνίδια, τηλεπικοινωνίες. Παρόλο που οι τιμές σε αρκετές από τις μετοχές βρίσκονται υψηλότερα και από τον Γενικό Δείκτη, η επιστροφή μεγάλων οίκων στην Αθήνα, όπως Fidelity, Schroders, Wellington δείχνει ότι, υπάρχει ένα ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές για την Ελλάδα, εφόσον λυθούν ορισμένα βασικά θέματα στην ελληνική αγορά , όπως η αύξηση των συναλλαγών. Η πρόσφατη κατάρρευση του short fund αποτελεί μια ευνοϊκή εξέλιξη καθώς οι ξένοι επενδυτές αντιλήφθηκαν πως δεν έχει νόημα πλέον να σορτάρουν, όταν οι ελληνικές τράπεζες έχουν δρομολογήσει αξιόπιστες λύσεις *APS για την μείωση των κόκκινων δανείων. (εδώ)

***

Coca-Cola HBC AG: Στην εξαγορά της ιταλικής εταιρείας Acque Minerali (ή Lurisia) που δραστηριοποιείται στον κλάδο του εμφιαλωμένου νερού και των αναψυκτικών, προχώρησε ο όμιλος Coca-Cola HBC AG, κάνοντας τη δεύτερη εξαγορά εταιρείας για το 2019.Το συνολικό τίμημα που θα καταβάλλουν οι Coca-Cola HBC και η The Coca-Cola Company, ανέρχεται σε 88 εκατ. ευρώ, ενώ η ολοκλήρωση της εξαγοράς υπόκειται σε ορισμένους όρους και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2019. Στην Ιταλία, η Coca-Cola HBC έχει ήδη στο χαρτοφυλάκιό της τα σήματα νερού Lilia και Sveva. Μέσω αυτής της εξαγοράς η Coca-Cola HBC AG υλοποιεί τον στόχο της για ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της με προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας. (εδώ)


***

ΔΕΗ: Στην εξειδίκευση του σχεδίου μερικής ιδιωτικοποίησης του ΔΕΔΔΗΕ προχωρά το υπουργείο Ενέργειας σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΔΕΗ και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το σενάριο της ενιαίας πώλησης σε ποσοστό 49% φαίνεται να απομακρύνεται και να προκρίνεται αυτό της γεωγραφικής κατάτμησης και μάλιστα η πώλησή του «πακέτο» με πελατολόγιο. Το σενάριο αντλεί στοιχεία από το μοντέλο «Μικρή ΔΕΗ», που προέβλεπε πώληση παγίων και πελατολογίου και το υπουργείο ανατρέχει σε αυτό, καθώς θα πρέπει να παρουσιάσει στους θεσμούς ολοκληρωμένη αντιπρόταση για την κατάργηση των ΝΟΜΕ (δημοπρασίες ενέργειας), που αποτελεί σήμερα το βασικό εργαλείο μείωσης των μεριδίων της ΔΕΗ στη λιανική αγορά κάτω από το 50% στο τέλος του 2019. (εδώ)

***

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Οπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΤτΕ, ο κύριος όγκος των κόκκινων δανείων που έχουν ανατεθεί μέχρι σήμερα σε εταιρείες διαχείρισης είναι κυρίως καταναλωτικά δάνεια. Τα δάνεια αυτής της κατηγορίας προσεγγίζουν τα 10 δισ. ευρώ και είναι χωρίς εξασφαλίσεις. Ακολουθούν επιχειρηματικά δάνεια ύψους 5 δισ. ευρώ, η πλειονότητα των οποίων φέρει εξασφαλίσεις σε ακίνητα, και δάνεια ύψους 2 δισ. ευρώ που οφείλονται από ελεύθερους επαγγελματίες. Τα στεγαστικά δάνεια που έχουν ανατεθεί σε εταιρείες διαχείρισης περιορίζονται μόλις στα 361 εκατ. ευρώ, αλλά το ποσό αυτό θα αυξηθεί ενόψει κυρίως των τιτλοποιήσεων που δρομολογούν οι τράπεζες έως τα τέλη του 2019 και το 2020. (εδώ)

 

***

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αναδιάρθρωση της Ελλάκτωρ, με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου κ. Αναστάσιο Καλλιτσάντση  να αναφέρει, σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη αναλυτών, ότι η εισηγμένη, από την αλλαγή του management το καλοκαίρι του 2018, βρίσκεται ακόμη στα “μισά της διαδρομής”. Στον τομέα των κατασκευών, όπως ανέφερε η διοίκηση της εισηγμένης, το μοναδικό ώριμο μεγάλο έργο, προϋπολογισμού 1,45 δισ. ευρώ, είναι αυτό της πρώτης φάσης της γραμμής 4 του μετρό, με την Άκτωρ, σε κοινοπραξία με τις εταιρείες Ansaldo-Hitachi-Rail Italy να αποτελεί έναν από τους δύο διεκδικητές του. (εδώ)


***


ΒΙΟΧΑΛΚΟ:
Τη δημιουργία ενός πρότυπου πόλου πολιτισμού, αναψυχής και φιλοξενίας σε έκταση της τάξεως των 65-70 στρεμμάτων στην περιοχή του Ελαιώνα, επί της οδού Πειραιώς, επιδιώκει ο όμιλος Βιοχάλκο, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητά του στην αγορά ακινήτων. Το σχέδιο, προϋπολογισμού της τάξεως των 117 εκατ. ευρώ, βρίσκεται στη λίστα των επενδύσεων που αναμένεται να εγκριθούν τις επόμενες ημέρες από τη διυπουργική επιτροπή που συγκροτήθηκε και συνεδριάζει για πρώτη φορά μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. (εδώ)

***

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ: Στη διάρκεια των πρώτων 12 ετών λειτουργίας της Αττικής Οδού, οι μέτοχοι αυτής (Ελλάκτωρ κατά 65,74% και Αβαξ κατά 34,2%) δεν έλαβαν κανένα μέρισμα από την εκμετάλλευσή της, καθώς όλα τα έσοδα κατευθύνθηκαν για την αποπληρωμή των δανείων και την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας του οδικού άξονα. Τα σημαντικά κέρδη με τη μορφή μερισμάτων έχουν αρχίσει να καταγράφονται από το 2016 και μετά, με αποκορύφωμα τη χρήση του 2018. Για τη χρήση του 2018, το μέρισμα που διανεμήθηκε ανήλθε σε 82,6 εκατ. ευρώ ή 34,91 ευρώ ανά μετοχή. Από το εν λόγω ποσό, 54,3 εκατ. ευρώ αναλογούν στον όμιλο Ελλάκτωρ και 28,27 εκατ. ευρώ στον όμιλο Αβαξ. Με δεδομένο τον βαθμό ωριμότητας του έργου και το γεγονός ότι από τον Ιούνιο του 2020 προβλέπεται να μηδενιστεί και ο δανεισμός, είναι προφανές ότι τα μερίσματα για τις εταιρείες θα απογειωθούν.

***

ΙΚΤΙΝΟΣ: Καθώς οι διαδικασίες αδειοδότησης των ακινήτων του όρμου της Φανερωμένης και της Μεσοράχης (δήμου Σητείας), έκτασης 2.690 στρεμμάτων, έχουν ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό, η εταιρία αναζητά αγοραστή, είτε για την πώληση του 100% της Ικτίνος Τεχνική και Τουριστική είτε την αγορά του ακινήτου και τη συνεργασία με την Ικτίνος για την ανάπτυξή του. Το ακίνητο έχει αποτιμηθεί προς 30 εκατ. ευρώ, ποσό που αποτελεί, ουσιαστικά, και το ζητούμενο τίμημα. Από την πώληση του ακινήτου η εισηγμένη εταιρία θα μπορέσει να εγγράψει (έκτακτα) κέρδη άνω των 15 εκατομμυρίων ευρώ. (εδώ)

***

ENTERSOFT: Καθώς η Entersoft αναμένεται να είναι η πρώτη εταιρία που θα επιχειρήσει τη μετάταξή της από την Εναλλακτική προς την Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου, προκαλούνται ερωτηματικά για τους λόγους που επιλέγει να προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, τη στιγμή που ήδη διαθέτει ισχυρή ρευστότητα. Η απάντηση είναι ότι κατά τα επόμενα χρόνια πέρα από την έμφαση που θα δώσει στη λειτουργική της ανάπτυξη, θα δραστηριοποιηθεί και στον τομέα των εξαγορών-συγχωνεύσεων. Και όπως λέγεται, θα ακολουθήσει την ίδια τακτική στο συγκεκριμένο πεδίο που εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια. Η Entersoft αποκτά μικρότερα «ταλαντούχα» σχήματα που μπορούν να προσδώσουν προστιθέμενη αξία και στη συνέχεια η ίδια συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξή τους εντάσσοντάς τα στον όμιλο. Μέσα στην επόμενη τριετία αναμένεται να έχει τη δυνατότητα να αποκομίσει πολύ σημαντικά κεφάλαια από την κερδοφορία της (π.χ. τα καθαρά κέρδη του πρώτου φετινού εξαμήνου διαμορφώθηκαν σε 1,374 εκατ. ευρώ). (εδώ)

Κατά τα φαινόμενα, η μετάταξή της θα είναι επιτυχημένη και θα συνιστά μία επιτυχία για την εταιρία -η οποία θα προσελκύσει μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον- αλλά και για τη διοίκηση του Χρηματιστηρίου, αφού ο χαρακτηρισμός της Εναλλακτικής Αγοράς ως επιτυχημένης, θα βοηθήσει στην προσέλκυση και νέων επιχειρήσεων αυτής της κατηγορίας.

***

 

 

ΚΡΙ - ΚΡΙ: Καθησυχαστική εμφανίζεται η διοίκηση της εταιρίας για την πορεία των πωλήσεων της και τις επιπτώσεις που αυτές θα μπορούσαν να έχουν από το Brexit. Όπως αναφέρθηκε, η εκτιμώμενη επίδραση στο κόστος λόγω Brexit θα είναι περίπου 5%, οφειλόμενη κυρίως στην αλλαγή των διαδικασιων εκτελώνησης των προϊόντων, ενώ ένα άλλο τμήμα του κόστους θα απορροφηθεί από τους εισαγωγείς και την υπόλοιπη αλυσίδα προμηθευτών. Η κατάσταση αυτή αναμένεται να επηρεάσει τις πωλήσεις, πλην όμως, τα στελέχη της εταιρίας εκτιμούν ότι η οποιαδήποτε πτώση θα είναι μικρή σε μέγεθος, και θα μπορέσει να ανακτηθεί. Οι πωλήσεις της Κρι Κρι στην Μ. Βρετανία, ανέρχονται στα 20 εκατ. ευρώ, ήτοι ποσοστό 20% επί του συνολικού της τζίρου. Σημειώνεται ότι, το ζήτημα του Brexit έχει -κατά το τελευταίο διάστημα- επηρεάσει την τιμή της μετοχής της εταιρίας στο Χρηματιστήριο. Εν τούτοις, όπως αποδεικνύει και η λογιστική κατάσταση εξαμήνου (εδώ), η πορεία της εταιρίας παραμένει ανοδική και ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε φάση υψηλών ρυθμών ανάπτυξης. Παράλληλα, η εταιρία έχει προγραμματίσει επενδύσεις συνολικού ύψους 27 εκατ. ευρώ για την τριετία 2019-2021, με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να προορίζεται για την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας της γαλακτοβιομηχανίας, πρόγραμμα το οποίο θα ενταχθεί στον αναπτυξιακό νόμο, με το ύψος της ενίσχυσης –υπό τη μορφή της φοροαπαλλαγής– να ανέρχεται στο 35% του προϋπολογισμού τους. Με βάση τον προγραμματισμό, τα 12 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας της μονάδας της Κρι Κρι, 6 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των γραμμών παραγωγής, 5 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία μονάδας βιοαερίου, η οποία θα παράγει ηλεκτρική ενέργεια από την επεξεργασία των υγρών αποβλήτων του εργοστασίου και 4 εκατ. ευρώ για την αντικατάσταση παλαιών μηχανημάτων.

***

 

ΤΙΤΑΝ: Τη δυνατότητα που προσφέρει η παρουσία του ομίλου Τιτάν στις διεθνείς κεφαλαιαγορές, μετά τον πρόσφατο εταιρικό μετασχηματισμό, αναμένεται να αξιοποιήσει στο αμέσως προσεχές διάστημα η διοίκηση, θέλοντας παράλληλα να κεφαλαιοποιήσει και το εν γένει ευνοϊκό επενδυτικό κλίμα για εταιρικά ομόλογα ελληνικής προέλευσης. Η διοίκηση της τσιμεντοβιομηχανίας σχεδιάζει την έκδοση νέου ομολόγου, με το οποίο θα αποπληρώσει πρόωρα τις ομολογίες έτερου ομολόγου, ύψους 300 εκατ. ευρώ, που λήγει το 2021. Το εν λόγω πενταετές ομόλογο (εκδόθηκε το 2016) έχει ετήσιο επιτόκιο 3,5%, ενώ στόχος της διοίκησης για το νέο ομόλογο είναι το επιτόκιό του να είναι τουλάχιστον 2%, ή και ακόμα χαμηλότερα, αν αυτό είναι εφικτό. (εδώ)

***

ATTICA BANK: Τον διπλασιασμό του ισολογισμού της Attica Bank, μέσα στην επόμενη πενταετία έχει βάλει ως κεντρικό στρατηγικό στόχο η διοίκηση της τράπεζας. Ο στόχος θα επιχειρηθεί να επιτευχθεί μέσα από τη διεύρυνση του πελατολογίου της σε νέες ομάδες ελεύθερων επαγγελματιών, όπως είναι γιατροί και δικηγόροι, μεγάλοι αγρότες και βιοτέχνες, αλλά και μέσα από τη μεταπήδηση της τράπεζας στην ψηφιακή εποχή, με την εφαρμογή σύγχρονων τραπεζικών υπηρεσιών. Μεγάλο στοίχημα για την τράπεζα αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση της κεφαλαιακής της θέσης καθώς όπως τόνισε τόσο ο πρόεδρός της Κώστας Μητρόπουλος, η τράπεζα σήμερα είναι πλήρως ανακεφαλαιοποιημένη και στόχος είναι να παραμείνει. (εδώ)

 

***

INTRALOT: Δικαστικές περιπέτειες αντιμετωπίζει η Intralot στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, γεγονός που φαίνεται να βρίσκεται πίσω από τη χθεσινή καταβαράθρωση της μετοχής της έως και 21% στο ταμπλό του ελληνικού χρηματιστηρίου, ενώ ισχυρές πιέσεις δέχτηκαν και οι υπόλοιπες μετοχές του ομίλου Intracom Holdings και Intrakat. Όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, την περασμένη Πέμπτη, ο ανώτατος δικαστής Joan Zeldon αποφάσισε την αναστολή της σύμβασης της Intralot για την παράδοση λαχειοφόρων αγορών και αθλητικών στοιχημάτων στην Ουάσιγκτον, έπειτα από αγωγή που κατέθεσε πολίτης. (εδώ) Η εξέλιξη αυτή ενδέχεται να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα στη χρηματοοικονομικά επιβαρυμένη εταιρία, η οποία αδυνατεί να επανέλθει σε κερδοφορία. Διατηρούμε την αρνητική γνώμη μας για τη μετοχή της.

**

 

 

ΟΠΑΠ: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε την προαιρετική δημόσια πρόταση προς τους μετόχους του ΟΠΑΠ. Η πρόταση που υπεβλήθη στις 8 Ιουλίου 2019 περιλαμβάνει τίμημα 9,12 ευρώ τοις μετρητοίς για τις μετοχές που δεν κατέχει ο προτείνων, δηλαδή η SAZKA Group. Συγκεκριμένα, η δημόσια πρόταση απευθύνεται σε όλους τους μετόχους εκτός από τα πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα με τον προτείνοντα (σ.σ. το Valea Foundation, τα πρόσωπα και οι οντότητες που ελέγχονται από αυτό) και αφορά την απόκτηση του συνόλου των μετοχών που δεν κατέχει ούτε ελέγχει, άμεσα ή έμμεσα, ο προτείνων, κατά την ημερομηνία της δημόσιας πρότασης, ήτοι 216.353.443 μετοχές  της ΟΠΑΠ ΑΕ ή ποσοστό 67,27% των δικαιωμάτων ψήφου. (εδώ).

Δείτε το σύνολο των δημοσίων προτάσεων κατά το 2019 (εδώ). Δείτε μελέτη μας για τις δημόσιες προτάσεις και για τον τρόπο που αυτές έβλαψαν τη χρηματιστηριακή αγορά (εδώ).

***

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Θολό συνεχίζει να παραμένει το τοπίο για την ιστορική εφημερίδα "Ναυτεμπορική". Στη δικάσιμο της 24/9/2019, για την υπαγωγή της εταιρείας σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης την οποία είχε ζητήσει ως πιστώτρια Τράπεζα η Eurobank, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, αποφάσισε να δώσει δίμηνη αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης, ορίζοντάς την για τις 3 Δεκεμβρίου 2019. Την αναβολή ζήτησε η ιδιοκτησία της εφημερίδας, επικαλούμενη την ύπαρξη σοβαρού επενδυτή, ο οποίος μπορεί να παράσχει χρηματοδότηση στην επιχείρηση ώστε αυτή να μπορέσει να επανέλθει σε ομαλή λειτουργία. (εδώ) Πολλοί υποστηρίζουν ότι, είναι δύσκολο να υπάρξει επενδυτής, δεδομένης της δυσκολίας να μπορεί το συγκεκριμένο σχήμα να είναι κερδοφόρο, με δεδομένες τις σημερινές συνθήκες λειτουργίας της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται η εταιρία.

***

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: Εγκρίθηκε το αίτημα για sqeeze out από τον κ. Σταύρο Τάκη, όπως ανακοίνωσε η Σφακιανάκης. Ημέρα παύσης της διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας θα είναι η 8η Οκτωβρίου.

***

ΚΑΝΑΚΗΣ: Με βάση την απόφαση της έκτακτης Γ.Σ. της 11/9/2019, στις 19 Σεπτεμβρίου, η εταιρία υπέβαλε προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αίτημα για τη διαγραφή της μετοχής της από το Χρηματιστήριο της Αθήνας.

 

***

UNIBIOS: Σε σειρά κινήσεων με στόχο την ενίσχυση της δραστηριότητάς της και τη βελτίωση των μεγεθών της προχωράει η Unibios, μετά την υπερκάλυψη της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 3,7 εκατ. ευρώ, από μεγάλο αριθμό επενδυτών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Η εισηγμένη θα κατευθύνει το κεφάλαιο κίνησης στην υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματός της, επιδιώκοντας, ταυτόχρονα, την αύξηση του περιθωρίου λειτουργικής κερδοφορία.. Ταυτόχρονα, μετά την άντληση νέων κεφαλαίων, η εταιρία σχεδιάζει να εντείνει τη δραστηριότητά του στην παραγωγή και πώληση νερού, μέσω της θυγατρικής εταιρείας Watera International, ενώ υπό αξιολόγηση βρίσκεται η ανάπτυξη καινούργιων δραστηριοτήτων. (εδώ)

 

***

ΑΛΟΥΜΥΛ: Η μετοχή της Αλουμύλ εμφανίζει, από την αρχή του έτους, τη μεγαλύτερη αύξηση ανάμεσα σε όλες τις μετοχές του Χρηματιστηρίου της Αθήνας (+507,7%). Αντίστοιχα, μεγάλη αύξηση έχει και η μέση αξία συναλλαγών στη μετοχή της, φθάνοντας στα 32,4 χιλιάδες ευρώ, έναντι μόλις 2,3 χιλιάδες ευρώ κατά το 2018. Κατά τα φαινόμενα, η αγορά έχει δει με ενδιαφέρον την προσπάθεια αναδιάρθρωσης του δανεισμού της εταιρίας και ανάκαμψης των οικονομικών της μεγεθών και εκτιμά ότι η εταιρία θα διασωθεί και ότι θα επαναλάβει την αναπτυξιακή της πορεία. Κατά το α’ εξάμηνο της χρήσης, οι ενοποιημένες πωλήσεις της έφθασαν στα 113,9 εκατομμύρια ευρώ (+1,0%) και τα κέρδη στις 960 χιλιάδες ευρώ (δείτε την εξαμηνιαία έκθεση - εδώ). Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της εταιρίας, έχει επέλθει προφορική συμφωνία με τις πιστώτριες Τράπεζες αναφορικά με την αναδιάρθρωση του συνολικού δανεισμού. Έτσι, έχει ήδη παραταθεί μέχρι την 12.10.2019 το “standstill agreement”, ενώ επίκειται περαιτέρω παράτασή του μέχρι την 12.12.2019, οπότε και, όπως εκτιμάται, θα έχει λυθεί οριστικά το θέμα της αναδιάρθρωσης.

 

Επιστροφή στα περιεχόμενα

Δείτε τους συνδέσμους για παλαιότερα τεύχη εδώ.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text