Αρχική | Εταιρίες | Εισηγμένες Εταιρίες | Συνεργασία τεχνογνωσίας για τη Nova με τον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Συνεργασία τεχνογνωσίας για τη Nova με τον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Συνεργασία τεχνογνωσίας για τη Nova με τον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο μεγαλύτερος όμιλος υποδομών στην Ελλάδα κι ένας εκ των κορυφαίων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και η Nova, κορυφαίος πάροχος οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, προχώρησαν σε συνεργασία για έργα τηλεπικοινωνιακής διασύνδεσης πολλαπλών σημείων παρουσίας του Ομίλου σε όλη τη χώρα.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, που περιλάμβανε από τα κεντρικά γραφεία μέχρι απομακρυσμένα υπόγεια εργοτάξια, τα οποία υποστηρίζουν σημαντικά έργα υποδομών του Ομίλου, δημιουργήθηκαν διακριτά δίκτυα και διασυνδέσεις, με τρόπο που να προσφέρουν λειτουργικότητες οι οποίες θα δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία στο έργο του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Το σύνολο των projects περιλαμβάνει πολλαπλά απομονωμένα δίκτυα MPLS με κεντρική διασύνδεση και διαχείριση, αποκεντρωμένες διασυνδέσεις στο Διαδίκτυο από σημεία στη περιφέρεια και σε απομακρυσμένα εργοτάξια, καθώς και υπηρεσίες τηλεφωνίας για επικοινωνία φωνής και σηματοδοσίας, σύγχρονων αλλά και legacy συστημάτων. Οι υπηρεσίες προσφέρθηκαν μέσω του ιδιόκτητου οπτικού δικτύου της Nova, σε όλη την Ελλάδα και επιπλέον χρησιμοποιήθηκαν διάφορες τεχνολογίες κυκλωμάτων χαλκού και ασύρματων δικτύων για να υποστηρίξουν τις απαραίτητες δυνατότητες backup & business continuity.

Μετά την άριστη συνεργασία που είχαν τα εμπορικά και τεχνικά τμήματα υποστήριξης εταιρικών πελατών της Nova με τους αντίστοιχους συνεργάτες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο έργο, με διασυνδέσεις πολλαπλών Gbps σε όλη την Ελλάδα, υποστηρίζοντας και προσθέτοντας αυξανόμενη αξία στην καθημερινή εργασία των εργαζομένων του Ομίλου (7.500 εργαζόμενοι & άμεσοι συνεργάτες στην Ελλάδα).

Η Nova, συμβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχείρησης και στην εξυπηρέτηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών της, ως ο πάροχος που προσφέρει εξειδικευμένες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, με δίκτυο και εξοπλισμούς νέας γενιάς.

Πηγή: Reporter.gr

Διαβάστε το άρθρο από την πηγή

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text