Αρχική | Αναλυτές | Η λειτουργία και οι συνδρομές των συνδρομητικών σελίδων του eurocapital.gr

Η λειτουργία και οι συνδρομές των συνδρομητικών σελίδων του eurocapital.gr

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η λειτουργία και οι συνδρομές των συνδρομητικών σελίδων του eurocapital.gr

Σήμερα, ολοκληρώθηκε η σύντομη δοκιμαστική περίοδος που είχαμε για τις συνδρομητικές σελίδες της EuroCapital, αλλά και η ισχύς της ειδικής προσφοράς, με βάση την οποία ένας συνδρομητής που γραφόταν για ένα έτος (στην τιμή των € 125) αποκτούσε δικαίωμα πρόσβασης για 18 μήνες.

Ο λόγος που η δοκιμαστική αυτή περίοδος ήταν σύντομη, ήταν καθαρά πρακτικός αφού, κάποιος που γραφόταν για να εκμεταλλευθεί την προσφορά, η συνδρομή του (18 μηνών) θα ξεκινούσε από σήμερα και θα τελείωνε ακριβώς στο τέλος του 2015 (31/12/2015). Η λήξη στο τέλος του έτους διευκολύνει τους υπολογισμούς των συνδρομητών.

Εν τούτοις, από σήμερα ισχύει η γενικότερη προσφορά που εφαρμόζει η εταιρία μας ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του 2000. Δηλαδή, όταν κάποιος γράφεται συνδρομητής ταυτόχρονα και στις σελίδες της EuroCapital, αλλά και στις σελίδες του κου Δημόπουλου, δικαιούται έκπτωση 20% στη συνολική τιμή των δύο συνδρομών.

Παράλληλα, ο συνδρομητής σε μία από τις δύο συνδρομητικές σελίδες του site, δικαιούται έκπτωση 50% σε όλες τις εκδόσεις της EuroCapital, ειδική τιμή στα σεμινάρια που πραγματοποιούνται, αλλά και να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τους υπεύθυνους των σελίδων στις οποίες είναι συνδρομητής, για ερωτήσεις επί επενδυτικών θεμάτων, ή θεμάτων διαχείρισης του χαρτοφυλακίου τους.

Επίσης, πάντα ισχύει η πρακτική της “δοκιμαστικής συνδρομής” με βάση την οποία ένας επενδυτής μπορεί να εγγραφεί συνδρομητής σε κάποια σελίδα, για διάστημα 15 ημερών στην τιμή των € 10,00.

Τέλος, όπως επί χρόνια ισχύει, κάποιος που δεν είναι επενδυτής, μπορεί να βλέπει δωρεάν όλες τις συνδρομητικές σελίδες, με καθυστέρηση 15 ημερών.


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text