Αρχική | EuroCapital ΑΕΕΔ | Επενδυτικές Υπηρεσίες | Η EuroCapital ΑΕΕΔ ανακοινώνει την έναρξη της δραστηριοποίησής της στον τομέα της παροχής επενδυτικών συμβουλών

Η EuroCapital ΑΕΕΔ ανακοινώνει την έναρξη της δραστηριοποίησής της στον τομέα της παροχής επενδυτικών συμβουλών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η EuroCapital ΑΕΕΔ ανακοινώνει την έναρξη της δραστηριοποίησής της στον τομέα της παροχής επενδυτικών συμβουλών

Η EuroCapital δραστηριοποιείται ευρύτερα στον χρηματιστηριακό χώρο από το έτος 1990 (δείτε ιστορικά στοιχεία). Σαν Ανώνυμη Εταιρία Επενδυτικής Διαμεσολάβησης λειτουργεί από τον Ιούνιο του 1998. Εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου της, με ένα δίκτυο 43 υποκαταστημάτων, κατά την περίοδο 1999 – 2002.

Σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο της επενδυτικής διαμεσολάβησης, της επενδυτικής ενημέρωσης και των εκδόσεων. Στελεχώνεται από μία σειρά επαγγελματιών οικονομολόγων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι κ.κ. Γιάννης Σιάτρας και Δημήτρης Δημόπουλος.

Ο κ. Γιάννης Σιάτρας είναι οικονομολόγος με σπουδές στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, ενώ ασχολείται με το χώρο των επενδύσεων από το 1990. Είναι πιστοποιημένο στέλεχος από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την παροχή επενδυτικών συμβουλών σε κινητές αξίες.

Ο κ. Δημήτρης Δημόπουλος είναι οικονομολόγος με σπουδές στην Ελλάδα και τον Καναδά, πρώην τραπεζικός και συγγραφέας πολλών βιβλίων Τεχνικής Ανάλυσης.

Με τη δραστηριοποίησή της στην παροχή επενδυτικών συμβουλών, η EuroCapital αναλαμβάνει να συμβουλεύει κατ' ιδίαν ιδιώτες επενδυτές ή εταιρίες, επί κινητών αξιών, ή να παρακολουθεί επενδυτικά χαρτοφυλάκια ιδιωτών και να τους συμβουλεύει επ' αυτών. Οι επενδυτικές συμβουλές αφορούν σε επενδύσεις στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η παροχή συμβουλών γίνεται με συγκεκριμένο τύπο, ο οποίος προσδιορίζεται στις σχετικές συμβάσεις μεταξύ της EuroCapital και των πελατών της.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την EuroCapital στο τηλέφωνο 210 3314171 (κα Σοφία Μαξούρη), ή μέσω e-mail (eurocapital.gr@gmail.com).

 


Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0)

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

Eshop
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text